НОВОСТЬ
519
7
7 осінних пирогів, які варто приготувати в цю пору: легкі рецепти для гарного настрою
Осінні фрукти ідеальні для ароматних домашніх пирогів! Ця чудова пора року, яка щедро дарує свої плоди людям. Ми підготували 7 різних рецептів пирогів із сезонними фруктами - від класики до незвичних поєднань.
1. Пиріг зі сливами та корицею
Інгредієнти:
• 500 г слив
• 200 г борошна
• 100 г масла
• 100 г цукру
• 1 яйце
• 1 ч. ложка розпушувача
• ½ ч. ложки кориці
Як готувати:
1. Замісити тісто з масла, цукру, яйця, борошна й розпушувача.
2. Розкачати в форму, викласти половинки слив (шкіркою вниз).
3. Посипати цукром і корицею.
4. Випікати при 180 °C ~35–40 хв.
|
|
2. Яблучний пиріг у французькому стилі (tarte tatin)
Інгредієнти:
• 5–6 яблук
• 100 г цукру
• 60 г масла
• 1 лист листкового тіста
Як готувати:
1. У сковороді розтопити масло, додати цукор, зробити карамель.
2. Викласти яблука часточками, проварити кілька хвилин.
3. Накрити тістом і випікати при 190 °C 25–30 хв.
4. Перевернути гарячим — карамельна скоринка зверху.
|
|
3. Грушево-мигдальний пиріг
Інгредієнти:
• 3 груші
• 120 г масла
• 100 г цукру
• 2 яйця
• 100 г меленого мигдалю
• 50 г борошна
Як готувати:
1. Масло збити з цукром і яйцями, додати борошно й мигдаль.
2. Вилити у форму, зверху викласти часточки груш. 3. Випікати 180 °C ~40 хв.
4. Можна посипати цукровою пудрою або полити медом.
|
|
4. Виноградний пиріг з маскарпоне
Інгредієнти:
• 250 г борошна
• 100 г масла
• 80 г цукру
• 1 яйце
• 200 г маскарпоне
• 300 г винограду без кісточок
Як готувати:
1. Замісити пісочне тісто, спекти основу 15 хв (180 °C).
2. Намазати маскарпоне, викласти виноград.
3. Запікати ще 15 хв до легкого зарум’янення.
|
|
5. Шарлотка з яблук і айви
Інгредієнти:
• 3 яблука
• 2 айви
• 3 яйця
• 150 г цукру
• 180 г борошна
• 1 ч. ложка розпушувача
Як готувати:
1. Яйця збити з цукром, додати борошно й розпушувач.
2. Дно форми вистелити фруктами, залити тістом.
3. Випікати при 180 °C 40–45 хв.
|
|
6. Пиріг зі сливами, яблуками та штрейзелем
Інгредієнти:
• 2 яблука, 4 сливи
• 200 г борошна, 100 г масла, 80 г цукру (для тіста)
• Для штрейзеля: 50 г масла, 50 г цукру, 50 г борошна
Як готувати:
1. Замісити пісочне тісто, викласти у форму.
2. Фрукти нарізати, викласти зверху.
3. Посипати штрейзелем (розтертим маслом з цукром і борошном).
4. Випікати 180 °C 40 хв.
|
|
7. Айвово-грушевий пиріг з медом
Інгредієнти:
• 2 айви, 2 груші
• 3 ст. ложки меду
• 200 г борошна
• 100 г масла
• 2 яйця
• 1 ч. ложка кориці
Як готувати:
1. Айву відварити 5 хв, щоб стала м’якшою.
2. Змішати тісто з масла, меду, яєць і борошна.
3. Викласти фрукти, залити тістом.
4. Випікати 180 °C 35–40 хв.
Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии,
что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник.
В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы
путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.
ОПРОС МНЕНИЯ
24 чел.
ЕЩЕ НОВОСТИ
1036
1
3362
38
2437
2
2818
2
2212
4
2780
8
НОВОСТЕЙ
220
0
116
0
-
Советы на каждый день
-
Википедия переселенца
-
Истории переселенцев из оккупированных городов
-
"НаТУРАЛьный обзор" на Gorlovka.ua
-
«Дело мастера боится»: о людях разных профессий глазами юных журналистов медиа-группы «Скрепка»
-
Дискуссионный клуб "Свобода выбора"
-
Евромайдан-2013: мнения, впечатления активистов, точки зрения из Киева и Горловки
-
Энергия успеха: бизнес-истории
-
Черный вторник для "Стирола": авария, ее жертвы и последствия
-
Вещи и товары недели: шоппинг-тур по горловским магазинам
-
Банк городских идей
-
День Победы 68 лет спустя. Воспоминания фронтовиков
-
Я - горловчанин. Портрет горожанина
-
Мои секреты здоровья и красоты
-
"Прогулки по Донбассу" с Александриной Кругленко
-
Публичная дуэль
-
Вокруг света с Gorlovka.ua
-
Убийство 9-летней Мирославы Дворянской: версии и факты
-
Светлое Рождество Христово в Горловке: традиции празднования
-
ТОП-20 самых влиятельных горловчан
-
Нелетная погода: хроники зимы 2012-2013
-
Правление Евгения Клепа: два года у власти
-
Политический хип-хоп с Ириной Шевченко

