воскресенье, 2 ноября
img

НОВОСТЬ

7 осінних пирогів, які варто приготувати в цю пору: легкі рецепти для гарного настрою

7 осінних пирогів, які варто приготувати в цю пору: легкі рецепти для гарного настрою

Осінні фрукти  ідеальні для ароматних домашніх пирогів! Ця чудова пора року, яка щедро дарує свої плоди людям. Ми підготували  7 різних рецептів пирогів із сезонними фруктами - від класики до незвичних поєднань.

 

 1. Пиріг зі сливами та корицею

 

Інгредієнти:

• 500 г слив

• 200 г борошна

• 100 г масла

• 100 г цукру

• 1 яйце

• 1 ч. ложка розпушувача

• ½ ч. ложки кориці

 

Як готувати:

1. Замісити тісто з масла, цукру, яйця, борошна й розпушувача.

2. Розкачати в форму, викласти половинки слив (шкіркою вниз).

3. Посипати цукром і корицею.

4. Випікати при 180 °C ~35–40 хв.

 

 

2. Яблучний пиріг у французькому стилі (tarte tatin)

 

Інгредієнти:

• 5–6 яблук

• 100 г цукру

• 60 г масла

• 1 лист листкового тіста

 

Як готувати:

1. У сковороді розтопити масло, додати цукор, зробити карамель.

2. Викласти яблука часточками, проварити кілька хвилин.

3. Накрити тістом і випікати при 190 °C 25–30 хв.

4. Перевернути гарячим — карамельна скоринка зверху.

 

 

 

3. Грушево-мигдальний пиріг

 

Інгредієнти:

• 3 груші

• 120 г масла

• 100 г цукру

• 2 яйця

• 100 г меленого мигдалю

• 50 г борошна

 

Як готувати:

1. Масло збити з цукром і яйцями, додати борошно й мигдаль.

2. Вилити у форму, зверху викласти часточки груш. 3. Випікати 180 °C ~40 хв.

4. Можна посипати цукровою пудрою або полити медом.

 

 

 

4. Виноградний пиріг з маскарпоне

 

Інгредієнти:

• 250 г борошна

• 100 г масла

• 80 г цукру

• 1 яйце

• 200 г маскарпоне

• 300 г винограду без кісточок

 

Як готувати:

1. Замісити пісочне тісто, спекти основу 15 хв (180 °C).

2. Намазати маскарпоне, викласти виноград.

3. Запікати ще 15 хв до легкого зарум’янення.

 

 

 

5. Шарлотка з яблук і айви

 

Інгредієнти:

• 3 яблука

• 2 айви

• 3 яйця

• 150 г цукру

• 180 г борошна

• 1 ч. ложка розпушувача

 

Як готувати:

1. Яйця збити з цукром, додати борошно й розпушувач.

2. Дно форми вистелити фруктами, залити тістом.

3. Випікати при 180 °C 40–45 хв.

 

 

 

6. Пиріг зі сливами, яблуками та штрейзелем

 

Інгредієнти:

• 2 яблука, 4 сливи

• 200 г борошна, 100 г масла, 80 г цукру (для тіста)

• Для штрейзеля: 50 г масла, 50 г цукру, 50 г борошна

 

Як готувати:

1. Замісити пісочне тісто, викласти у форму.

2. Фрукти нарізати, викласти зверху.

3. Посипати штрейзелем (розтертим маслом з цукром і борошном).

4. Випікати 180 °C 40 хв.

 

 

 

7. Айвово-грушевий пиріг з медом

 

Інгредієнти:

• 2 айви, 2 груші

• 3 ст. ложки меду

• 200 г борошна

• 100 г масла

• 2 яйця

• 1 ч. ложка кориці

 

Як готувати:

1. Айву відварити 5 хв, щоб стала м’якшою.

2. Змішати тісто з масла, меду, яєць і борошна.

3. Викласти фрукти, залити тістом.

4. Випікати 180 °C 35–40 хв.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Самый кровавый период для Горловки.Ваша версия
11 чел. Все 11 лет после 2014-го
10 чел. Весна-лето 2014-го
3 чел. Еще впереди
0 чел. Зима-весна 2022-го
0 чел. Осень 2024-го
0 чел. Весна 2025-го
Всего проголосовали
24 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else