воскресенье, 23 июня
img

НОВОСТЬ

Змішувачі для кухні

Змішувачі для кухні

Сьогодні водопостачання є на кожній кухні. Рідина необхідна як для приготування їжі, так і для миття посуду. Щоб приємно та ефективно користуватись струмом води обов’язково знадобиться змішувач. Цей простий прилад комбінує в собі функції звичайного крану та поєднання на одному виході гарячої та холодної труб. Приємно, що виробники продукції приділяють цьому компоненту належну увагу, що робить легким та доступним вибір змішувача на будь-який смак. Існують досить футуристичні та концептуальні зразки, а цінителі класики можуть надати перевагу простішій конструкції.

Робимо приміщення зручним та красивим

 

Оскільки змішувачі для кухні активно використовують кожен день, то провідним матеріалом для їх виготовлення є металеві сплави. Використовують сполуки, які мають добру корозійну стійкість та навіть при тривалому використанні не покриваються іржею. А ось в допоміжних деталях цих приладів використовують пластик, скло та кераміку. Це робить їх зовнішньо-привабливими та зручними.

Змішувач підбирається під тип мийки. Існує декілька варіантів кріплення:

  • горизонтально: безпосередньо на робочу поверхню;
  • вертикально на стіну;
  • вмонтовані зразки.

Всі вони функціональні, тому головне звернути увагу на розмір та форму витоку. Він повинен бути рухомим, а його зріз обов’язково має розміщуватись над мийкою. Провідні моделі мають насадку, яка формує струм: за бажанням можливо отримувати суцільний або роздільний тип.

Найбільш розповсюдженим є жорсткий виток. Він може бути прямим або вигнутим. Для більшої частини домогосподарств цього достатньо. На модифіковані моделі встановлюють гнучкий виток, зазвичай з пружини. Іноді для привабливості його вкривають полімером. При такій конструкції зручно направляти воду в будь-який край мийки. 

Якщо хочете отримати максимальну гнучкість слід обрати виток, який висувається із стаціонарного положення. Це такий собі міні-душ для мийки. За його допомогою зручно мити навіть посуд із складною конструкцією.

Зручне керування водою

 

З практичної точки зору важливе значення має те, якими типами кранів обладнуються змішувачі для кухні виробником. Найбільш практичними є звичайні поворотні крани. Вони дозволяють дуже плавно регулювати потік з кожної труби. Перевагою є можливість дешевого ремонту, оскільки вони легко розбираються й вартість прокладок дрібна. 

Тим, хто бажає легко та швидко встановлювати енергійність витоку води та її температуру слід обрати ричанні моделі. Робочою частиною тут є спеціальний керамічний картридж. Термін його роботи більший, ніж у гумових прокладок. А замінюється він ще швидше. Подібним до нього є кран з керуванням у вигляді джойстику. Професійним рішенням є крани з натисканням. Встановлення такого приладу дома гарантує тривалу та зручну роботу. 

Зовнішній вигляд змішувача має бути гармонійним із стилем кухні, і колір при цьому дуже важливий. Моделі із хромовим, сірим стальним або латунним покриттям поступово втрачають позиції на користь виробів з іншими відтінками. Популярними є білі або чорні змішувачі, при бажанні можна знайти в продажу кран виготовлений в одному з основних кольорів.

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else