четверг, 25 апреля
img

НОВОСТЬ

Чи можна обіграти букмекерську контору

Чи можна обіграти букмекерську контору

Основні способи за допомогою яких можна обіграти букмекерську контору. Вилки – ефективний спосіб зробити виграшну ставку. Гра на зміні котирувань, професійний беттінг.

Як обіграти букмекерську контору

 

Ставки на спорт роблять мільйони людей по всьому світу. Одним з найголовніших питань у цьому випадку є правильний вибір букмекерської контори https://contrabass.lviv.ua/. Важливо віддавати перевагу лише надійним букмекерам, які здатні запропонувати якісні послуги.

Також багатьох беттерів цікавить – як зробити виграшну ставку та обіграти букмекерську контору? Це не дивно, оскільки переважна більшість людей роблять ставки на спорт з метою отримати виграш. Крім цього також існують інші причини серед яких отримання задоволення від перегляду спортивних подій, але можливість виграти гроші, безумовно, є однією з найголовніших для беттерів.

На даний момент розроблено досить велику кількість різних схем та стратегій, які дозволяють підвищити ймовірність виграти реальні гроші роблячи ставки на спорт. З існуючих стратегій важливо підібрати саме ті, які зможуть підійти для конкретного випадку. Розглянемо найпоширеніші стратегії ставок.

Вилки – один із найефективніших варіантів зробити виграшну ставку

 

Сенс цієї стратегії досить простий. Беттеру необхідно обрати 2-3 надійні ліцензійні букмекерські контори, які виплачують виграші своїм користувачам. Після цього необхідно робити ставки на одну і ту ж подію в різних букмекерських конторах, але на протилежні результати. Завдяки такому підходу як би не закінчилася гра, беттер все одно отримує виграш.

На перший погляд може здатися, що стратегія абсолютно виграшна і водночас досить проста. Однак, букмекерські контори дуже негативно ставляться до тих, хто використовує таку схему. Букмекери обмінюються між собою інформацією і є велика ймовірність того, що у разі використання цієї стратегії ставки гравця будуть скасовані букмекерською конторою. У деяких випадках букмекер може навіть заблокувати обліковий запис користувача.

Тому використовуючи вилки, завжди слід пам'ятати, що є чималий ризик.

Гра на зміні коефіцієнтів

 

Коефіцієнти в букмекерських конторах досить часто змінюються, що пов'язано з тим, що з часом змінюються деякі умови. Однак деякі букмекери запізнюються зі зміною коефіцієнтів, тому у беттерів з'являється можливість своєчасно зреагувати на це і “зловити” вигідний для себе коефіцієнт.

Варто враховувати, що і така стратегія має певні ризики. БК зазвичай негативно ставляться до своїх користувачів, які використовують подібну стратегію, тому можуть застосувати до них різні санкції аж до блокування облікового запису. Також немає жодної гарантії того, що поставлена таким чином ставка зіграє і принесе прибуток.

Професійний беттінг

 

Існують професійні беттери, для яких ставки на спорт є джерелом доходу, а не хобі, у деяких випадках навіть основним джерелом доходу. Такі люди, як правило, добре знаються на тих видах спорту, на які ставлять, а також професійно працюють зі статистикою та іншою подібною інформацією.

Тому такий варіант підійде далеко не кожному користувачеві букмекерської контори. Щоб стати професійним беттером, необхідно мати великий досвід у цій сфері, а також витрачати чимало часу на роботу з різною інформацією.

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else