суббота, 27 апреля
img

НОВОСТЬ

Що потрібно знати новачкам про Паріматч: ТОП-3 факти

Що потрібно знати новачкам про Паріматч: ТОП-3 факти

Паріматч — це одна з найстаріших, найбільших і перша легальна беттінг-компанія України. Гральні заклади бренду з'явилися ще у 1994 році. З початку нульових букмекер надає послуги в мережі Інтернет. За майже 30 років оператор завоював не тільки довіру понад 3 мільйонів активних клієнтів, а й звання «Найкращий беттінг і iGaming оператор Східної Європи» за версією SBC Awards 2022.

Сьогодні ви дізнаєтеся більше про Parimatch, вектори діяльності компанії та фактори, які зробили її незаперечним лідером індустрії розваг. Читайте матеріал до кінця, щоб не упустити деталей.

 

 

Офіційний сайт Паріматч — приклад комфорту та надійності
 

Локальна версія майданчика pm.ua мало чим відрізняється від міжнародної. Істотних функціональних розбіжностей немає, щоправда, замість 8 вона підтримує 3 мовні версії, а рахунок відкрити можна тільки в гривнях. В іншому ресурс простий і зручний у використанні, як і його глобальний «побратим». 

Клієнти сервісу надійно захищені від усякого роду обману, їм гарантується конфіденційність даних, збереження внесених на баланс коштів і чесне виведення грошей. За дотриманням взятих на себе компанією зобов'язань стежить державний аудитор КРАІЛ. Відповідні ліцензії № 84 і № 48 видано в березні 2021 року.

 

Через зусилля до перемоги: як Parimatch стала кісткою в горлі для ворога
 

З перших днів повномасштабного російського вторгнення беттінг-компанія Паріматч підтримує Україну фінансово, економічно, гуманітарно, а також медійно. Бренд задіяв усі вільні ресурси, щоб наблизити неминучий момент нашої спільної перемоги.

Якщо коротко підсумувати результати виконаної роботи, за 11 місяців бойових дій Parimatch Ukraine:

  • організувала, координувала та брала участь у десятках волонтерських ініціатив, не враховуючи тих, які проходили під егідою власного благодійного фонду Паріматч;

  • допомогла ЗСУ на 386 мільйонів гривень, доставивши на передову понад 170 автомобілів, 3 500 бронежилетів, 14 000 комплектів амуніції, тонни літрів пального, безпілотники, тактичні системи зв'язку, генератори, провіант тощо;

  • провела з амбасадорами бренду, включно з Олександром Усиком, благодійні аукціони на підтримку українців;

  • стала офіційним партнером фандрейзингової платформи United24, Міністерства соціальної політики України, фонду Сергія Притули та інших подібних організацій.

Керівництво Parimatch усвідомлює необхідність тримати економічний фронт країни, щоденно зміцнювати ЗСУ та докладати зусиль, щоб європейське та світове суспільство не забувало про спільного ворога та заподіяні ним лиха. 

Рекордні виплати виграшів

 

Як сумлінний постачальник послуг, Parimatch Ukraine щомісяця обробляє сотні тисяч заявок на переведення коштів у готівку. За цим показником її операційні витрати найбільші в країні, втім, як і середній річний обіг. Наприклад, у липні минулого року на сайті майданчика було зірвано один із найбільших джекпотів — 30 мільйонів гривень. Його володарем пощастило стати Жанні із Закарпаття. Згодом дівчина передала гроші на підтримку ЗСУ, довівши на власному прикладі, що українці — дивовижна нація.

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else