четверг, 25 апреля
img

НОВОСТЬ

Способи заробітку на фрілансі

Способи заробітку на фрілансі

З розвитком Інтернету та передових технологій віддалена робота сьогодні стала популярною як ніколи. Фріланс вабить вільним графіком роботи, який можна підлаштовувати під власні потреби та можливістю виконувати роботу, яка приносить не лише гроші, але й задоволення. Щоб стати фрілансером достатньо визначитись з тим, чим людина хоче займатися та знайти клієнтів.

Яку саме роботу можна виконувати віддалено?

 

Способів заробітку в Інтернеті сьогодні дуже багато. Хтось тестує комп’ютерні ігри і заробляє на цьому, хтось грає в онлайн покер чи віртуальні ігрові автомати, отримуючи фріспіни в онлайн казино, а хтось обробляє фото чи монтує відео та отримує непоганий профіт. 

Найпопулярнішими онлайн професіями сьогодні вважаються:

  • Розробка сайтів та програмування. При цьому попитом користується як створення сайтів з нуля, так і їх розробка за допомогою популярних програм (наприклад, WordPress).
  • Дизайн. Дана професія є дуже багатогранною, адже, фрілансери можуть займатися дизайном рекламних банерів чи інтернет-сайті, розробляти дизайн інтер'єру, фірмові логотипи, етикетки, упаковки, фірмовий стиль та багато іншого.
  • Копірайтинг та рерайтинг або ж робота з текстами. Фрілансер може писати унікальні тексти з нуля чи займатися редактурою вже готових статей. Зазвичай, до таких спеціалістів звертаються різноманітні інтернет-видання, блогери, яким потрібно написати статтю певної тематики для їхнього блогу, інтернет-магазини з проханням написати SEO-тексти, тощо.
  • Аутсорсинг, тобто, робота від імені відомої компанії. Послуги з аутсорсингу можуть надавати юристи, бухгалтери, оператори техпідтримки, тощо.
  • Інтернет-маркетинг або ж СЕО-просування. Дана професія передбачає розкрутку та просування сайту в мережі за певними ключовими словами. 

Крім цього, отримувати заробіток в Інтернеті дозволяє написання різноманітних відгуків та коментарів, участь у опитуванні чи анкетуванні, тощо.

Щоб знайти віддалену роботу достатньо зареєструватись на одній із фріланс-бірж та регулярно моніторити ринок праці. До найпопулярніших з них відносяться: kabanchik.ua, UpWork, Lemon.io, Fiverr, AIN.UA та інші.

Плюси та мінуси віддаленої роботи

 

Більшість найманих працівників вважають дистанційну роботу манною небесною, адже, вона дозволяє заробляти непогані гроші не виходячи із зони комфорту. До беззаперечних переваг фрілансу можна також віднести:

  • вільний графік роботи, який обмежується лише дедлайном, тобто, роботодавець дає фрілансеру певний об'єм роботи і вказує лише кінцеву дату її виконання, а працівник самостійно планує як, коли та скільки роботи він буде виконувати щодня;
  • можливість обирати які саме завдання фрілансер буде виконувати, а які ні (офісна робота не дає такої можливості);
  • необмежені можливості заробітку, адже, розмір зарплати фрілансера залежить від того, скільки роботи він виконає.

Проте, мінуси у фрілансу також є і це перш за все нестабільний заробіток, адже, замовлення можуть бути чи ні. Крім цього, фрілансерів можна легко ошукати і не заплатити за виконану роботу. А ще дистанційна робота вимагає суворої самодисципліни, адже, у фрілансерів немає наглядачів у вигляді директорів, які постійно моніторять чим займаються працівники. Більше інформації можна дізнатися за посиланням..

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else