суббота, 27 апреля
img

НОВОСТЬ

Як використовувати аромоолії: незвичайні способи застосування

Як використовувати аромоолії: незвичайні способи застосування

Аромоолії – унікальний продукт, який допоможе наповнити простір приємним ароматом. Вони мають цілющі властивості, а тому можуть бути задіяні і в лікуванні: добре знімають головний біль, наповнюють енергією або навпаки, сприяють комфортному відходу до сну. Способи застосування ароматичних композицій досить численні – варто взяти на замітку корисні лайфхаки.

Нестандартні варіанти використання аромамасел

 

Щоб досягти бажаного ефекту, важливо використовувати якісні продукти, якість та безпека яких підтверджена відповідними сертифікатами. Саме тому найкращий вибір для покупки аромамасел – онлайн аптека https://zdravica.ua/. Це чудова можливість детально вивчити характеристики продукту, що сподобався, а головне, за лічені хвилини замовити відповідні аромати, щоб забрати покупку в найближчій аптеці. А отримавши придбання, можна використовувати його наступним чином:

  • Ароматизація простору. Рукоробні подушечки з різним декором легко виготовити самостійно, добре просочивши наповнювач обраною ароматичною композицією. Для дому чудово підходять цитрусові та хвойні серії – вони добре бадьорять, дарують заряд енергії, а головне нейтралізують неприємні запахи.
  • Альтернатива парфуму. Кілька крапель ефірної олії, нанесеної на чисто вимите волосся або одяг та шкіру, дозволять створити ніжний, ненав'язливий шлейф, який огортатиме володарку протягом кількох годин.
  • Швидка допомога. Цілюща сила ароматів справді унікальна. Мініатюрний флакон легко поміститься навіть у невеликій сумочці, а при нападі сильного головного болю полегшити стан допоможе масло лаванди або м'яти. При застуді стане в нагоді евкаліпт, а чайне дерево – буде актуальним для розтирань (у поєднанні з базовою основою).
  • Водні процедури. Щоб розслабитися і насолодитися відпочинком після насиченого подіями дня, варто дозволити собі гарячу ванну, до якої додано кілька крапель лавандового, вербенового або рожевого масла. Це допоможе знизити рівень стресу, що корисно й у боротьбі з порушеннями сну, труднощами при засипанні чи частими нічними пробудженнями.

Інтернет-аптека «Здравиця» пропонує покупцям найширший вибір ароматичних олій – це чудова можливість купити якісну продукцію за доступною ціною, а головне – вибрати бажаний аромат. А замовивши кілька різних серій, можна самостійно створювати оригінальні аромакомпозиції, які дійсно припадуть до душі.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else