четверг, 25 апреля
img

НОВОСТЬ

Як продовжити термін служби одноразової електронної сигарети

Як продовжити термін служби одноразової електронної сигарети

Користуватися одноразовими електронними сигаретами надзвичайно просто та зручно. Компактні, стильні, недорогі пристрої для паріння припали до душі вейперам з усього світу. До того ж саме одноразки вважаються ідеальним варіантом для того, щоб почати боротьбу зі звичкою курити звичайні сигарети. Адже принципи їх використання максимально схожі, а сольовий нікотин, який використовується в рідині для заправки, швидко засвоюється організмом та довший час у порівнянні зі звичайним аналогом виводиться з нього. Це сприяє зменшенню кількості перекурів та дозволяє вгамувати нікотиновий голод всього за декілька затяжок.

Але на відміну від звичайних сигарет, електронною одноразкою можна користуватися значно довше. Кожна модель розрахована на визначену виробником кількість тяг. Тому зазвичай парити такий пристрій можна на протязі від одного дня до навіть тижня. Це відповідає курінню однієї або декількох пачок звичайних цигарок. Термін служби одноразки залежить від інтенсивності та манери паріння. Як максимально продовжити час використання одноразової електронної сигарети? Спробуємо розібратися з цим досить актуальним для прихильників паріння питанням.

Нюанси визначення реального терміну служби одноразки

 

Насправді найпростіший спосіб продовжити життя одноразової електронної сигарети — парити менше. Але, якщо серйозно, то манера паріння як і частота перекурів дійсно впливають на швидкість використання пристроєм свого ресурсу. До того ж, наприклад, занадто глибокі затяжки можуть призвести до перегорання випарника. Це стане причиною виникнення відчуття гіркоти при парінні, тому доведеться достроково розпрощатися з одноразкою. 

При виборі сигарети треба уважно подивитися на її технічні характеристики. Чим просторіший резервуар для жижі та потужніший акумулятор, тим більшу кількість затяжок можна буде зробити до завершення ресурсу виробу. Тобто якщо смак обраного пристрою повністю задовольняє та немає бажання найближчим часом змінювати його, варто придбати модель з найкращим показником довговічності та насолоджуватися улюбленим ароматом. 

Але є один нюанс: здебільшого вказана виробниками теоретична кількість затяжок не зовсім відповідає реальності. Насправді бренди трохи прикрашають такий показник з маркетинговою метою. Крім того, це середньостатистичний параметр, отриманий з допомогою тестової групи. На практиці електронка не завжди використовується та зберігається в ідеальних умовах. Та й жижа, як кожна рідина, має властивість з часом випаровуватись. Тому не варто засмучуватись, коли термін служби придбаної одноразки буде дещо менший, ніж очікувалося. 

Обачливе користування та зберігання — секрет збільшення терміну служби одноразки

 

Щоби одноразова електронна сигарета якомога довше приносила задоволення шанувальнику паріння, треба дотримуватись декількох нескладних, але дієвих правил:

  1. Не допускати перегрівання пристрою, інакше акумулятор швидше розрядиться, а рідина скоріше випарується. Так що тримати одноразку під дією прямих сонячних променів, або в занадто спекотних місцях — не краща ідея.

  2. Остерігатися потрапляння води та взагалі будь-якої рідини всередину корпусу пристрою. Поки акумулятор заряджений та знаходиться в робочому стані, це може не тільки привести до виходу його з ладу, а ще й вейпер наразиться на небезпеку.

  3. Оберігати девайс від механічних пошкоджень. Удари, падіння та інші подібні неприємні ситуації здатні завчасно відправити одноразку на утилізацію. Особливо часто виходить з ладу датчик активації, який реагує на затяжку. В такому разі користуватися пристроєм вже неможливо.

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else