воскресенье, 28 апреля
img

НОВОСТЬ

Електроквадроцикл: подарунок на свята

Електроквадроцикл: подарунок на свята

Напередодні новорічних свят багато батьків сушать голови, гадаючи, який подарунок обрати своїй дитині, та так, щоб це стало справжнісіньким сюрпризом, що викличе радість і бурю позитивних емоцій.

Зараз у дітей особливою популярністю користуються різні електроні гаджети та технічні пристрої, але особливе захоплення викличе електроквадроцикл, який можна купувати для дітей старше шести років. Такий подарунок стане першим особистим транспортом дитини, яким можна самостійно керувати і вільно пересуватися по будь-якій поверхні, але ж для більшої безпеки модель потрібно обирати, враховуючи віковий показник, рекомендований виробником.  

Від цього залежить розмір, комплектність, технічні характеристики та функціонал цього транспортного засобу. Так, для дітей до дев’яти років можна придбати найпростіший в керуванні квадроцикл, додатково укомплектований дистанційним пультом керування для батьків, які можуть корегувати траєкторію руху. А для підлітків підійдуть більш потужніші й швидші моделі, схожі на техніку для дорослих.

Найбільшим попитом серед дитячих квадроциклів користується саме електричні, що працюють за допомогою акумулятора, який передає напругу на мотор. По-перше, такі транспортні засоби, на відміну від бензинових моделей, не шкодять навколишньому середовищу, а по-друге, вони не потребують складного техобслуговування: необхідно лише регулярно заряджати акумуляторну батарею і змащувати мастилом рухомі елементи, змінювати їх у разі потреби. А ще квадроцикли з електромотором майже безшумні, а завдяки наявності максимального крутного моменту, вони миттєво досягають максимальної швидкості.

При виборі електроквадроцикла зазвичай звертають увагу на такі технічні параметри:

  • потужність,
  • місткість акумулятора,
  • максимальне навантаження,
  • якість матеріалу, з якого він виготовлений та інші критерії.

Та купуючи квадроцикл, потрібно й подбати про забезпечення дитини всією необхідною екіпіровкою:  шоломом, рукавичками, захисними окулярами. Також необхідно провести розмову про безпеку та дотримання правил експлуатації електроквадроцикла, не дозволяти користуватися ним біля жвавих доріг, постійно проводити техогляд тощо. Все це забезпечить веселе й активне проведення часу на відкритому повітрі, що в свою чергу посприяє фізичному та емоційному розвитку дитини, покращить координацію, уважність, витримку.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else