понедельник, 29 апреля
img

НОВОСТЬ

Посівний соняшник: як знайти гідну культуру для багато врожаю

Посівний соняшник: як знайти гідну культуру для багато врожаю

Першість серед вирощування маслянистих культур в Україні та й в Європі по праву належить соняшнику. Високу зацікавленність обумовлено універсальністю самої культури. Вирощування з гарним прибутком за рахунок безвідходності рослини.

По-перше олія - джерело поліненасичених кислот, має відмінні смакові якості, сукупність корисних вітамінів і мінералів, покращує травлення, підтримує іммунітет. Во-друге, це є  корм для тварин, багатий білком. А також спирт для технічних цілей та інших продуктів. Передбачається, що потенціал вирощування культури в Україні розкритий тільки наполовину. При забезпеченні найбільш сприятливих умов вирощування і грамотному, професійному підході можливо добитися максимальної віддачі. 

Доречі, замовити посівний соняшник можна тут.

MASSeeds комерційна компанія, що працює більше 80 років на ринку посівних культур. Має міжнародне визнання. Відкрито для кожного, хто пов'язує своє життя з аграрної діяльністю. Поєднання науки і сільського господарства для забезпечення екологічної безпеки і агротехнічного рішення для своїх клієнтів.

Вважається, і абсолютно небезпідставно, що саме в насінні рішення більшості невідомих агропромислового бізнеса.В ДНК насіння міститься інформація щодо хвороб, врожайності, адаптації до грунту і кліматичних змін. Створення гібридів посівного соняшнику постійно оновлюється. Це дозволяє виробникам рослинництва економно використовувати воду, добрива, засобів для захисту рослин від шкідників.

Команда професіоналів в галузі сільського господарства знає свою справу на відмінно. Відчуває Землю, насіння і продукт, що проростає з них. Ці якості дозволяють бути в гармонії зі своїми клієнтами і підтримувати довгострокові партнерські відносини.

Дослідники компанії створюють високопродуктивні сорти і це шлях до нових рішень-високого врожаю. Отже є можливість завоювати широкий ринок і отримати гідний прибуток.

Підтримка індивідуальної та колективної ініціативи - особливість MASSeeds.

Будь-який виклик основна рушійна сила.

Фахівці проконсультують, при необхідності продіагностіруют грунт, допоможуть обрати насіння і прийняти рішення.

Бути людиною Землі значить бути людиною майбутнього. Своїми руками вирощувати і одночасно піклуватися про навколишнє середовище і є технологєю сьогоднішнього дня і майбутнього.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else