понедельник, 6 мая
img

НОВОСТЬ

Дешеві авіаквитки: знаходимо, обираємо, вирушаємо

Дешеві авіаквитки: знаходимо, обираємо, вирушаємо

Дуже багато людей із задоволенням подорожують у різні куточки планети і, плануючи свою поїздку, обирають найбільш зручний і відповідний до ситуації вид транспорту. В цілому, існує декілька способів пересування: автотранспортом, залізничним, водним або повітряним транспортом. Але при подорожах на далекі відстані найбільший попит мають літаки. І на це є свої причини: висока швидкість переміщення, високий рівень сервісу, комфорт і зручність під час польоту, можливість добратися навіть в найвіддаленіші місця.

Але багато хто відмічає і недолік подорожей літаком - це більш висока вартість в порівнянні з іншими видами транспорту. Але зараз, завдяки інтернету, у людей з'явилася можливість купувати. Дешеві авіаквитки можна знайти на цим посиланням. Для цього можна скористатися спеціальним сервісом компанії UniTicket, що займається бронюванням авіаквитків і готелів через інтернет.

На сайті компанії представлені пропозиції величезного числа авіакомпаній МАУ, Turkish Airline, Emirates, Lufthansa, SkyUp Airlines та ін.), з яких можна вибрати найбільш відповідний варіант. Для цього треба заповнити пошукову форму, надавши наступну інформацію: дата і місце вильоту, дата зворотного рейсу і місце прильоту. Система автоматично здійснює збір даних за ціною серед усіх авіакомпаній, лоукостеров і авіакас, після чого надає відповідні рейси. Вибравши рейс, який відповідає усім вимогам, необхідно натиснути кнопку "купити", після чого клієнт перенаправляється на сайт авіакомпанії, де триває оформлення квитків, які будуть відправлені на електронну пошту замовника після оплати.

Пошук квитків за допомогою компанії має масу переваг: величезний вибір серед авіакомпаній, що співпрацюють з UniTicket; можливість купувати квитки в кредит або розстрочку; прозорість цін без додаткових комісій, зборів або націнок; купівля квитків онлайн у будь-який зручний час, безпека фінансових операцій.

Також компанія розробила спеціальні додатки, які дозволяють вибрати дешеві авіаквитки на рейси з вильотом з України або інших країн. Наприклад, додаток "Спеціальні пропозиції" дозволяє ознайомитися з актуальними акційними пропозиціями від авіакомпаній, в додатку "Календар" можна вибрати дату з найбільш низькою вартістю перельоту, вказавши бажаний маршрут, а в додатку "Карта" вартість можна дізнатися, просто натиснувши на місце вильоту, що цікавить на карті.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else