понедельник, 29 апреля
img

НОВОСТЬ

Сумки для успішних людей - де обрати стиль та якість

Сумки для успішних людей - де обрати стиль та якість

Успішну людину визначає все: як вона одягнена, якими аксесуарами користується, які сумки в приоритеті. Дякуваючи сучасній фешн індустрії, зараз діловій людині можна користуватися не лише сумкою, а й більш комфортним аналогом - рюкзаком.  Кожен для себе вирішує, що для нього зручніше. Щоб задовільнити повною мірою потреби відповідної людини, дизайнери йдуть в ногу з часом . Вони розробили рюкзаки і сумки різних форм, стилів та дизайну.

CityLine - це Інтернет-магазин, який акцентує увагу на сумках та рюкзаках, що створені для результативних людей.

В каталозі представлено бренди з турботою про людину, з використанням всіх побажань, вимог та потреб. Це Delsey (Франція), Tony Perotti (Італія), Chiarugi (Італія), Vito Torelli (Україна), Bags4life (Україна), Epol-bags, Volunteer, Fouvor. Шикарний симбіоз європейської якості та українських цін.

Бренд Vito Torelli народився в Україні та виготовляє сумки преміум класу, бо хто, як не свої зможуть розуміти та відчути потреби земляків. Кожна людина - особистість, тому індивідуальний підхід тут надається кожному клієнтові. Висока гарантована якість та гнучка система знижок дозволяє відчувати себе впевнено.

Історія сумки та вплив століть

Взагалі сумки пройшли великий еволюційний шлях в історії моди. Першим прототипом  був мішечок для монет в 11 столітті, який ховали під одягом. Носили його як жінки, так і чоловіки та за призначенням служили лише для монет, які роздавали бідним. В Стародавньому Єгипті були торбочки, прикріплені до поясу з фарбами для написання ієрогліфів. Статус та становище власника визначали, якими каміннями й вишивкою прикрашена торба.

Прототипом сумочок у Стародавньому Римі стали спеціальні кишені для грошей, яку пришивали до тоги (римський одяг), а стародавні греки носили маленькі сумочки – кисети для важливих дрібниць і монет. За вишуканістю  судили про велич хазяїна. З 16 століття сумки стають практичнішими. Їх стали виготовляти зі шкіри. Великим проривом в еволюції сумок стало 17 століття, сумочки призначалися для жіночок і чоловіків. Ридикюль - так називається сумка, яка нарешті не носиться під одягом. Був популярним аж до 19 століття. Початок 20-го вриваються в життя модників об’ємні сумки з якісної шкіри і ридикюль залишається, як легковажна штучка та відходить в історію.

Є така думка, що російське слово «СУМА» робить натяк на то, де треба носити або зберігати гроші. А от українське «сума-сумувати», якщо часто думати про гроші, то можна засумувати. Авжеж, це гумор, але точно одне - сьогодні сумка є  популярним й необхідним аксесуаром у гардеробі сучасної людини.  

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else