четверг, 2 мая
img

НОВОСТЬ

Бонус без депозиту

Бонус без депозиту

Вітальний бонус без депозиту при реєстрації вабить тисячі гравців, які шукають місце для ставок на спортивні події. Букмекерська контора Parimatch в 2019 дозволяє отримати бонус за перший депозит, який суттєво полегшить фінансове становище ігрового рахунку в перший тиждень гри. Однак, у всіх бонусів БК є правила відіграшу і особливості отримання.

Які бонуси за реєстрацію нараховують в Parimatch

 

Кожен новий користувач може отримати від бонус без депозиту бонус без депозиту та збільшити свій виігриш. Найбільш популярний бонус при реєстрації доступний ще на першому етапі створити обліковий запис. Можна погодитися на отримання бонусу за перше поповнення і це єдина можливість його в принципі отримати.

Після того, як обліковий запис буде підтверджено, прийде сповіщення про те, що перший депозит на рахунок дозволить отримати до 500 гривень або 2 5000 рублів. Цей вітальний бонус діє обмежений час, так що варто уважно поставитися до першого тижня гри. Після отримання бонусу новому гравцеві БК Parimatch необхідно відіграти його протягом семи днів, з певними коефіцієнтами ставок.

Букмекерська контора бездепозитний бонус можна отримати в покер-румі Pokermatch. Ця акція доступна тільки один раз новим гравцям, які ще не поповнювали рахунок.

На сайт Pokermatch — це частина букмекерської контори, посилання на яку знаходиться в навігаційному меню у верхній частині сторінки. бездепозитний бонус можна використовувати тільки в покер-румі.

Де стежити за новими бонусами і акціями

 

Отримай бонус за реєстрацію Парі матч тисни тут та збільши свої шанси на виігриш. Але букмекерська контора постійно проводить акції та надає постійним гравцям бонуси, так що зупинятися тільки на одному типі бонусів не дуже розумно.

Незважаючи на те, що як і бонус за реєстрацію Парі матч, ці пропозиції потрібно відігравати за певними правилами, не варто відмовлятися від них. Розглянемо, де можна відстежувати і отримувати нові бонуси та акції:

  • На сайті. Сайт букмекерської контори Parimatch містить новини про нові акції та бонуси в розділі "Акції". Тут будуть зібрані пропозиції для всіх продуктів контори. Вузьконаправлені акції, наприклад, тільки для онлайн-казино доступні у відповідному розділі. Це ж стосується і покер-руму Pokermatch. У мобільному додатку цей розділ також присутній, оскільки воно повністю копіює основний сайт.
  • В SMS-розсилки. Про те, що доступний бонус за реєстрацію Парі матч повідомлять в SMS-повідомленні. Буде використаний номер телефону, вказаний при реєстрації або подальшому заповненні профілю користувача. Надалі на вказаний номер будуть приходити сповіщення про нові акції та бонуси, доступних для облікового запису користувача.
  • У поштовій розсилці. На вказану при реєстрації або подальшому заповненні профілю електронну пошту можуть приходити новинні розсилки. Цю опцію можна відключити в налаштуваннях облікового запису, проте це один з найпростіших способів щотижня отримувати огляд діючих акцій і бонусів.

Проблеми з отриманням бонусів

 

Варто розглянути варіанти, чому бонус не прийшов. Як випливає з правил букмекера Parimatch бонус нараховується протягом 24 годин з моменту внесення депозиту. Тому якщо він не прийшов моментально — рано панікувати.

Однак, якщо 24 години пройшли, а бонус все ще не нараховано на рахунок, то необхідно звернутися в службу підтримки з описом своєї ситуації.

Якщо бонус не був повністю відіграний за сім днів, то він буде списаний з балансу гравця в повному обсязі. Якщо на момент закінчення його дії у гравця тобто не розраховані ставки, то виграш за них буде списаний в рахунок покриття бонусу. Це не системна проблема або помилка в роботі Parimatch, а одне з правил надання та використання бонусу за реєстрацію.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else