среда, 1 мая
img

НОВОСТЬ

Який одяг необхідний дитині в дитячому садку

Який одяг необхідний дитині в дитячому садку

Дитячий садок — вагоме місце в житті кожної дитини, де вона навчається взаємодії зі своїми однолітками. Зручний якісний одяг допоможе комфортно себе почувати під час активних ігор, розвивальних, спортивних занять, прогулянок на свіжому повітрі.

Дитячий одяг від українського виробника Valeo&V виготовлений з якісних тканин. Вони легко перуться, прасуються, тривалий час зберігають колір, форму, не викликають алергічних реакцій на шкірі малюка.

Комплектація одягу для дитячого садка

Одягаючи малюка в дитячий садок, враховуємо наступні фактори:

Знаходження в приміщенні. Необхідні зручні, комфортні речі, які не будуть здавлювати тіло: сукня, туніка, сарафан, футболка, спідниця, шорти, трико. Одяг не повинен сковувати рухи. Пояс шортів, штанів має бути оснащений гумкою. Можливість регулювання об’єму по талії є обов’язковою.

Прогулянки на вулиці. Вибір верхнього одягу залежить від сезонної погоди, температури повітря: светрик, легка курточка, зимовий комбінезон. Матеріал виробів повинен легко очищатися від забруднень. Водовідштовхувальне просочення курточки й штанів дозволить дітлахам насолодитися зимовими іграми.

Аксесуари. Для літнього сезону — це кепки, бандани, яскраві панами. Вони захистять голову дитини від потрапляння прямих сонячних променів, пилу. Для холодної пори кожному малюку необхідні: шапки — тонкі та утеплені флісом, рукавиці, теплі колготки, шкарпетки.

Взуття для ігор в приміщенні. Підійдуть босоніжки з нековзною підошвою. Чешки необхідні для занять фізкультурою. Для прогулянок на відкритому повітрі підійде повсякденна пара: сандалії, кеди, кросівки, чобітки. Взуття має добре фіксуватися на стопі, щоб в ньому було зручно танцювати, гратися.

Інтернет-магазин дитячого одягу Valeotrikotage пропонує найкращі одяганки для дитячого садка різного фасону, забарвлення. Крій моделей зручний. Це дозволить дошкільникам пізнавати навколишній світ, залишаючись активними протягом всього дня.

Святкові заходи

Ранки в дитячому садочку проходять напередодні календарних, державних свят. Залежно від тематики, батькам бажано подбати про святковий гардероб.

Базова основа для хлопчиків:

  • біла сорочка;
  • метелик краватка;
  • темні штани, взуття.

Дівчаткам сподобаються красиві ошатні сукні. Великий вибір такого вбрання представлений на сайті. Наряди прикрашені бантами, паєтками, блискітками, вишивкою, бісером.

Зимовий одяг

Комбінезон — це основа зимового вуличного одягу малечі Легкі, теплі моделі, представлені на сайті Valeo&V. Якісні тканини пропускають повітря, добре утримують тепло, швидко висихають після прання. Під комбінезон досить надіти флісовий костюм, термобілизну і комфорт під час вуличних прогулянок забезпечений.

Для перебування в групі, необхідно поцікавитися температурою повітря в кімнаті. За зниженої температури в приміщенні слід передбачити:

  • сукні, футболки з довгим рукавом;
  • лосини, колготки, джоггери, трико, щоб уникнути переохолодження тіла. Кожна група в дитячому садку передбачає ігровий куточок, ігри на підлозі, покритою спеціальним килимком.

У групі тепло — надягайте маляті шорти, футболку, лосини, туніку.

Дитячий одяг

Осінньо-весняний період

Для демісезонного періоду характерна мінливість погоди: прохолодний ранок може змінитися сонячним теплим днем.

У гардеробі хлопчика, дівчинки повинні бути дощовик, легка курточка, укомплектовані капюшоном.

Для зручності, швидкості одягання, модельний ряд демісезонних виробів оснащений кнопками, липучками, зручними застібками-змійками. Так малюк зможе самостійно одягнутися, не вдаючись до допомоги няні, вихователя.

Футболки, майки, лосини підійдуть для ігрових кімнат. Бажано мати змінний комплект одягу в шафці на непередбачений випадок, адже діти вчаться самостійності, тож ситуації виникають різні.

Літній одяг для дошкільного закладу

Тепла пора — час активних ігор, тривалого перебування на свіжому повітрі. Подбайте про якісні елементи гардероба. У каталозі інтернет-магазину знайдете велику колекцію дитячого літнього одягу, яку можна недорого купити онлайн гуртом чи вроздріб.

Речі виготовлені з натуральних матеріалів. Вони не порушують теплообмін. Всі вироби практичні, приємні до шкіри. Насичені кольори, яскраві принти футболок, суконь порадують маленьких модників.

Сайт Valeotrikotage пропонує на постійній основі знижки, розпродажі, дитячі речі фабрики українського виробника купити дешево.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else