среда, 22 мая
img

НОВОСТЬ

Топ функцій камер в Айфоні 12

Топ функцій камер в Айфоні 12

Головною «фішкою» iPhone 12 є його камера. Його основний блок, що складається з двох 12-мегапіксельних об'єктивів, дозволяють створювати чудові знімки і записувати якісні відео при будь-якій якості освітлення. Але головне, що робить камеру дванадцятої моделі кращою, так це наявність безлічі різноманітних функцій. Про найкрутіші з них ми вам зараз розповімо. Інтернет-магазин Естор допоможе вам придбати цей смартфон за розумною вартістю.

Якісна нічна зйомка

Одна з найвідоміших і найцікавіших «фішок» iPhone 12 – це нічний режим. Завдяки йому при зйомці вночі або в місці з поганим освітленням ви зможете створювати фото з високою яскравістю і деталізацією. Він з'являється в інтерфейсі камери автоматично під час фотозйомки при слабкому освітленні, і здатний в залежності від умов самостійно змінювати час експозиції. Як правило, даний період часу становить 2-10 секунд. А при використанні Айфона на штативі воно може скласти і 30 секунд.

Живе фото

Ця функція дає можливість оживити ваші фотознімки. При його активації знімки оживуть на 3 секунди. А коли ви захочете подивитися їх знову, вони з'являться в анімованому варіанті. При бажанні ви зможете зупинити їх, зробивши фотографію нерухомою з тривалою витримкою, в циклічному відтворенні, подібно до того, як це робиться в GIF або з ефектом відскоку Boomerang від Інстаграм.

Знімай як профі з Dolby Vision

Айфон 12 став першим в світі смартфоном, який підтримує стандарт зйомки Dolby Vision. Такою функцією можуть похвалитися навіть не всі кінокамери, не кажучи вже про камери мобільних пристроїв. Ця специфікація надає відео дивовижну контрастність, високу детальність і точні градації відтінків.

Потужний чіпсет А14 Bionic дозволив застосувати Dolby Vusion до всіх кадрів прямо в процесі відеозйомки. Простіше кажучи, те, що роблять кіностудії за допомогою дорогих професійних камер при проведенні постобробки, тепер можна робити за допомогою кишенькового девайсу прямо під час запису. Єдиним обмеженням є те, що під час зйомки на iPhone 12 в 4К Dolby Vision може застосовуватися виключно при швидкості в 30 кадрів/сек.

Чудовий портрет

Портретний режим в iPhone 12 відомий хорошим ефектом боке, що дає можливість отримувати практично ідеальне фокусування на головному об'єкті або конкретну людину з розфокусованним фоном. Тут є ряд модальностей, таких, наприклад, як можливість підбору глибини різкості, створення портрету з воістину оригінальними художніми ефектами світла:

  • Природного;
  • Моносценічного; 
  • Сценічного; 
  • Контурного; 
  • Студійного; 
  • Природного.

При цьому і ефекти, і сам режим є як в основній, так і у фронтальній камері. Тож, якщо ви хочете отримувати якісні Селфі, то Айфон 12 – те, що вам треба.

Оптимальний варіант для швидких відеороликів

Завдяки функції Quick Take, ви зможете робити велику кількість знімків за короткий проміжок часу і записувати відео з прискореним рухом. Шляхом натискання на кнопку затвору можна зробити знімок, а при його тривалому утриманні запускається запис відео. Після того, як ви відпустите кнопку затвору, відеоролик перестає записуватися.

Ця функція відмінно підходить для створення швидких роликів, проте вона не підходить для зйомки розширених сцен. Щоб продовжити відеозапис, не утримуючи кнопку спуску на протязі всього часу, можна спочатку утримувати її, а потім змістити вправо. Це блокує кнопку в режимі відео. Якщо торкнутися кнопки затвора і моментально провести пальцем в ліву сторону, то фото почнуть робитися в режимі серійної зйомки, поки ви не відпустите кнопку. Це дасть можливість за лічені секунди зробити безліч знімків.

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else