четверг, 2 мая
img

НОВОСТЬ

Міцний сон малюка – щастя для батьків

Міцний сон малюка – щастя для батьків

Міцний сон новонародженого – мрія багатьох молодих батьків. Від нього залежить здоров'я самого малюка. Він справляє позитивний вплив на молоду маму. Дозволяє їй більш-менш повноцінно відпочивати. Надає час, необхідний для турботи про себе, своє самопочуття і настрій. Від чого ж він залежить? Які необхідно створити умови? Як захистити чуйний сон малюка?

Кокон для новонароджених – затишок материнських обіймів

Психіка дитини формується ще задовго до її народження. Довгі місяці весь її світ був обмежений материнським животиком. Мамині дотики, обійми, серцебиття – необхідні умови спокою для немовлят. Великий світ, з його невиразними погрозами, дивними звуками, перепадами освітлення – лякає. Повернути знайоме ще до народження відчуття комфортних і м'яких кордонів призначений кокон для немовлят – затишне гніздечко для дитини.

Кокон для новонародженого забезпечує ідеальні умови для сну малюка. Його особливості, і якість використаного матеріалу, гарантують спокійний сон в будь-яких умовах.

Кокон можна використовувати:

  • як основне місце сну малюка;
  • як вкладиш у ліжечко – кокон відмінно захистить дитину від її жорстких бортів;
  • як місце для сну у ліжку батьків – кокон дозволить малюку відчути близькість матусі, водночас створюючи захист та розділяючи особистий простір;
  • як місце для проведення дозвілля у той час, як малюк не спить – безпечний, м’який кокон обмежить простір, не дозволить скотитися з ліжка.

У міру зростання малюка корисність виробу не знижується. Він підтримає при перших спробах сісти. Його можна використовувати для оформлення ігрового місця тощо.

Комфорт, практичність та безпека матеріалів

Відмітна особливість коконів для новонароджених – застосування якісних, антиалергенних, дихаючих матеріалів, придатних для прання та інтенсивної експлуатації. Однозначною перевагою виступає можливість зняти чохол та випрати кокон без наповнювача. Обираючи кокон, варто звернути увагу на матрацик. Важливо, аби він був з захистом від протікання, аби уберегти ліжко від несподіванок.

В ролі наповнювача найкращим є силіконізованний матеріал. Він відмінно тримає форму – забезпечуючи виробу м'якість і пружність одночасно. Він не вбирає вологу, бруд і запахи та є на 100% антиалергенним. Верхня частина мусить бути з натурального матеріалу, оптимально – бавовна.

Обирати допоміжні аксесуари для малятка варто вдумливо, аби отримати від нього справжню користь.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else