четверг, 2 мая
img

НОВОСТЬ

Чоловічі футболки від українських брендів

Чоловічі футболки від українських брендів

І ми розуміємо, чому! Це універсальний одяг, що підходить майже на будь-яку погоду та ситуацію. Це одяг, що комбінується з десятками позицій вашого гардеробу. І це дійсно зручно. Обираємо чоловічі футболки від українських дизайнерів разом.

Які бувають футболки?

Ринок просто переповнений різноманітними варіантами чоловічих футболок, тому варто розуміти, що саме вам потрібно. Виділіть важливі критерії за якими ви обиратимете річ:

  • Тканина. Футболки можуть пошиті з бавовни, льону, поліестеру та віскози. Бавовняні та лляні найкраще обирати для спеки, бо вони не парять і дають шкірі дихати. Поліестер гарно зарекомендував себе футболках для занять спортом. На щодень радимо обирати варіанти з гарним співвідношенням бавовни та поліестеру (еластану): вони мають властивості повністю натуральних, але не так швидко зношуються.
  • Фасон. Футболки можуть бути вільні або приталені, з різними видами горловин, з рукавами або без. Також можна обрати майку, хенлі або поло: ці види футболок так само доречні у чоловічому гардеробі. Майки можна одягати як нижній шар та як самостійний елемент у спеку. А поло видаються більш формальним одягом: з ними виходять дуже елегантні, але при цьому розслаблені луки. Хенлі (легка футболка з рядом ґудзиків та довгими рукавами)прекрасно підійде на щодень у міжсезоння.
  • Декор. Тут варіантів безліч: кишеньки та зав’язки, ґудзики та прострочки, написи та логотипи, принти, ручний розпис та вишивка.

Обираючи обновки, звертайте увагу не лише на склад тканини, а й на її щільність: чим більший цей показник, тим краще носитиметься річ та тим краще вона виглядатиме. Перевіряйте рівність швів та якість фурнітури: усі ці деталі говорять про пильне ставлення виробника до якості.

Чоловічі футболки у магазині Всі. Свої

На платформі vsisvoi.ua можна обрати чоловічі футболки різних кольорів, фасонів, матеріалів, з принтами чи без. Докладні фотографії допоможуть роздивитися усі деталі та зробити правильний вибір. Якщо сумніваєтеся з розміром, то на сайті є сервіс онлайн-примірки: система підкаже вам, що обрати, якщо ви введете свої параметри. Натискайте «замовити», обирайте зручний спосіб оплати та доставки. Вуаля — стильні та якісні футболки від відомих українських дизайнерів уже поспішають до вас. А якщо щось піде не так, то ви завжди можете скористатися обміном або поверненням.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else