воскресенье, 28 апреля
img

НОВОСТЬ

Ноутбуки в розстрочку: де придбати на вигідних умовах

Ноутбуки в розстрочку: де придбати на вигідних умовах

Неможливо недооцінювати значення техніки в сучасному світі. Навіть у повсякденному житті людина користується тим чи іншим приладом кожного дня, як у побуті або на відпочинку, так і на роботі. Техніка спрощує життя людини, розширює її можливості. А що говорити про сучасні гаджети, такі як, наприклад, планшет або ноутбук. Вони використовуються повсюди, як для роботи, так і для розваг.

Звичайно, якісний ноутбук, оснащений всім необхідним для роботи з великим обсягом  інформації, графікою, відео, може коштувати чимало й не кожен має можливість його придбати. В цьому випадку є можливість купити ноутбуки в розстрочку на вигідних для замовника умовах.

УМОВИ ДЛЯ РОЗСТРОЧКИ

На сайті компанії  «DomComfort» можна онлайн оформити моментальну розстрочку на необхідний товар. Для цього потрібно відповідати лише декільком вимогам, а саме:

-мати громадянство України;

- бути не молодше 18 років;

-мати у наявності паспорт та ІПН.

Процедура оформлення покупки в розстрочку дуже проста, не потрібні ніякі довідки про доходи або  відомості щодо кредитної історії, не потрібен перший внесок або поручитель, а потрібно лише вибрати необхідний товар, узгодити фіксовану суму щомісячного платежу та строк розстрочки й користуватися річчю, дотримуючись усіх взятих на себе зобов'язань.

ПЕРЕВАГИ СПІВПРАЦІ 

Компанія «DomComfort» пропонує своїм замовникам велику й дрібну побутову техніку, кліматичну техніку, електроніку (смартфони, телефони, телевізори, ноутбуки), а також вбудовану техніку та меблі. Вся продукція від офіційних виробників, таких як Bosch, Rowenta, Moulinex, Samsung, Xiaomi, Huawei, Ameli, FlashNika та інших й тому на неї розповсюджується гарантія, причому при суттєвій поломці, на період гарантійного ремонту, клієнтові надається аналогічна техніка на заміну.   

Також постійні клієнти відзначають й інші переваги співпраці з компанією «DomComfort»:

- відсутність прихованих платежів;

- безкоштовна доставка замовленого товару;

- надання додаткових послуг: збирання, установка, підключення та тестування придбаної техніки;

- безкоштовна служба підтримки клієнтів;

- проведення постійних акцій та різноманітні розпродажі;

- можливість вибрати зручний спосіб оплати.

На сьогодні придбання товарів в розстрочку є максимально комфортним і вигідним варіантом для покупця, найголовніше – це вибрати надійну компанію, яка працює на прозорих умовах, без будь-яких підводних каменів.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else