вторник, 30 апреля
img

НОВОСТЬ

Продаж та оренда нерухомості без посередників

Продаж та оренда нерухомості без посередників

Щодня тисячі людей витрачають дуже багато часу в пошуках нерухомості для покупки, вивчаючи величезну кількість пропозицій на різних сайтах в Інтернеті. Але сьогодні пошукова система ЛУН сприяє заощадженню купи часу, адже всю необхідну інформацію можна знайти на одному ресурсі.

Нещодавно компанія ЛУН здійснила ребрендінг, а саме, її сервіс був розділений на два окремих бренди:

- ЛУН, який переходить на домен lun.ua і продовжує видавати всю необхідну інформацію по новобудовах і житлових комплексах від забудовників відповідно до параметрів, розташування й до ціни та надавати перевірені відомості про забудовників, включаючи відгуки та рейтинги.

- FLATFY, який запустився на домені flatfy.ua для пошуку вторинного житла по всій території України.

Такий крок був обумовлений великою популярністю ринку вторинного житла від власників серед аудиторії сервісу ЛУН.

Скориставшись сервісами FLATFY/ЛУН Місто/Dobovo можна легко та без особливих зусиль вибрати нерухомість, яка підходить під всі критерії пошуку. Тут пропонується:

- продаж квартир;

- продаж приватних будинків і котеджів;

- оренда будинків і квартир на тривалий термін;

- оренда будинків і квартир подобово.

FLATFY-це дуже зручний і ефективний сервіс, адже всі пропозиції пошуковик збирає з різних ресурсів в одну базу і розсортовує по критеріях, таким як, наприклад, тип нерухомості, площа, місто, надаючи тільки ті, що відповідають запиту клієнта.

Також оголошення можна сортувати за вартістю і в першу чергу ознайомитися з пропозиціями про продаж нерухомості за найбільш доступною ціною. Кожне оголошення супроводжується фотографіями й докладним описом, що також важливо при пошуку житла.

Для зручності у використанні ресурс адаптований для перегляду оголошень не тільки з персонального комп'ютера, але і будь-якого гаджета. А ті, хто бажає орендувати квартиру в Києві, можуть скористатися iOS-додатком BIRD, причому розташування всіх доступних варіантів можна побачити на карті Києва.

Сервіс FLATFY від ЛУН пропонує своїм клієнтам безліч актуальних оголошень з пропозиціями покупки або оренди житла без посередників, серед яких можна з легкістю підібрати житлоплощу, що відповідає всім побажанням, в будь-якому місті України. І якщо раптом відразу вибрати квартиру не вдалося, то можна підписатися на розсилку й отримувати повідомлення про появу нових пропозицій, які ідеально відповідають запиту.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else