суббота, 20 апреля
img

НОВОСТЬ

Відправляй легко, отримуй миттєво — грошові перекази по Україні

Відправляй легко, отримуй миттєво — грошові перекази по Україні

Як швидко відправити гроші на картку іншого банку? Звичайно, можна скористатися банкоматом чи терміналом, але якщо обставини вимагають негайних дій, або ж шукати потрібне обладнання просто не має бажання?

На поміч приходить грошовий переказ Мастеркард. Без зайвих рухів та за короткий час він дозволяє відправити кошти на будь-який український рахунок. Усе, що вам потрібно — це ваша банківська картка та доступ до мережі Інтернет.

Як працює грошовий переказ Mastercard

Уся операція відбувається онлайн, без необхідності пошуку найближчого відділення та без обмежень у часах роботи. Крім того, послуга від міжнародної платіжної системи гарантує:

Зручність. Зробити переказ дуже швидко та просто. Відправити його можна на будь-яку картку Mastercard, Visa чи Maestro, незалежно від назви банку, що її випустив.

Безпека. Сервіс має багаторівневий гарантований захист, який відповідає усім міжнародним стандартам PCI DSS.

Гнучкість. Платежі надсилаються через офіційні сервіси Мастеркард чи його партнерів. Ви можете перекинути кошти навіть у випадку, якщо не знаєте номер картки отримувача, відправивши їх через мобільний номер або електрону пошту.

Все, що потрібно для переказу — це ваша картка та реквізити отримувача. Зручна форма одразу покаже вартість комісії за відправлення, а сам переказ зарахується впродовж декількох хвилин.

Як відправити гроші без номеру картки отримувача

Бувають ситуації, коли одержувач не може назвати номер свого рахунку. Можливо, він забув картку вдома, або надто зайнятий саме зараз. Чи може ви взагалі бажаєте зробити грошовий подарунок та не хочете псувати сюрприз питаннями про реквізити.

У всіх цих випадках Мастеркард пропонує скористатися переказом за номером телефону чи email-адресою. Алгоритм дій достатньо простий: потрібно перейти на сайт одного партнерів платіжної системи (Картон чи Пейтую) та пройти декілька кроків.

-Зареєструватися;

-Ввести свій номер картки, суму переказу та телефон\пошту отримувача;

-Підтвердити платіж натисненням кнопки “Переказати”.

Готово! Після цього на вказаний номер чи електронну адресу прийде посилання. Отримувачу залишиться тільки перейти за ним та вивести кошти на свою картку. У будь-який зручний для нього час.

Перекази таким методом мають грошовий ліміт — до 15 000 гривень за одну операцію. Також слід врахувати, що комісія знімається тільки з відправника та складає 7 грн (через сайт KartОn) чи 5 грн+0,5% від суми (сайт Pay2You). Обидва партнери мають свою службу підтримки, до якої можна звернутися з будь-яких питань щодо роботи сервісів.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else