четверг, 25 апреля
img

НОВОСТЬ

Audi A6 в автосалоні: придбання надійності на свободи

Audi A6 в автосалоні: придбання надійності на свободи

Автівки від компанії Audi вже тривалий час є одними з найпопулярніших моделей вищого середнього класу. Водії цінять технічні характеристики та надійність цього транспорту. Якщо виникла потреба придбати новий автомобіль, то є змога долучитися до розкішної пропозиції  з сучасним Audi A6 Avant https://audi.kiev.ua/audi-a6. Тут застосовано систему останнього покоління в поєднанні зі спортивним та прогресивним дизайном кожної деталі. Справжні цінителі зможуть отримати задоволення вже з першого дотику до машини. 

Відзначається, що автомобіль цієї моделі став більш приземистий і широкий, тим самим демонструючи впевненість та неперевершену свободу. Відмінний силует створюється завдяки ліній даху та низьким заднім стійкам, що підкреслюють динамічні пропорції. Слід детальніше зупинитися на фронті Audi A6 Avant: тут змодельовано решітку радіатора сінглфрейм з горизонтальними пластинами. Денне світло відокремлює стрімкий настрій та розширює зовнішні габарити транспорту. Таким чином фронт стає найпрезентабельнішим, ніж всі попередні моделі.

За рахунок чітких ліній обводів автомобіль виглядає прогресивним і це відчувається особливо в профіль. Колісна база Audi A6 Avant нараховує до 2,92 метри.

Ось які моделі на часі представлені в каталозі магазину:  

-Audi A6 allroad quattro. Він відрізняється, перш за все, потужністю. При цьому не втрачено комфорт, який притаманний Avant, а ще тут зберігається оригінальний дизайн позашляховика. Автомобіль обладнаний сучасними цифровими технологіями, що значно полегшує водіння та пересування.

-Audi S6 Limousine – поєднання елегантності та потужності одночасно. В нього альтернативний зовнішній вигляд, міцний агрегат та технологічність.  З переваг: цифрова панель приладів, Full-HD-дисплей – керується з керма. До базового пакету оснащення входить аудіосистема Audi sound system.

- Audi S6 Avant. Відмінність в багажному просторі – він складає 565 літрів. Призначений для великої родини та значного вантажу. Сенсорна система відкривання замку легко допоможе відчинити кришку з електроприводом рухом ноги. Для водія та пасажирів в салоні багато простору. Машина – ідеальний варіант для родини, яка займається активними видами спорту зі спорядженням.

Більше детальної інформації знаходиться на сайті. Придбання такого автомобіля повністю задовільніть майбутнього власника, який на дорозі буде 100% почуватися впевнено та безпечно.   

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else