пятница, 26 апреля
img

НОВОСТЬ

Публічні закупівлі: який майданчик обрати для торгів

Публічні закупівлі: який майданчик обрати  для торгів

Державні закупівлі здійснюються органами виконавчої влади та підвідомчими установами. Наразі  тендерні торги проходяться через систему ProZorro. Система - це відкритий офіційний портал, який надає централізований доступ до повної  інформації про публічні електронні закупівлі.

При процедурі  державних тендерів існують допорогові і надпорогові закупівлі. Під першу категорію підходять підприємці, які оголосили електронні торги на суму від трьох до двухсот тисяч гривень для товарів і півтора мільйона гривень  для робіт і послуг. Якщо говорити про масштабні закупівлі (перевищують вказані суми), то вони визнаються як надпорогові. Такі закупівлі реалізуються декількома шляхами – завдяки відкритим торгам, конкурентному діалогу, переговорної процедури закупівлі.

Наразі маємо альтернативу у вигляді SmartTender. Вже зазначалося, що публічні закупівлі регламентуються Законом України «Про державні закупівлі» та мають проводитись через торгові майданчики, що пройшли відповідну акредитацію. Що стосується користувача, то він має вибрати такий майданчик згідно з власними вимогами. При процедурі розміщення тендеру він дублюється на інших майданчиках.

При використанні майданчика SmartTender учасникам і замовникам дозволяється працювати у всіх напрямках держзакупівель. SmartTender  має 4 рівня акредитації. Слід зазначити, що даний майданчик більш простий та ефективний. Пропонується зручний інтерфейс та довідкові матеріали, що надають вичерпну інформацію та виключають непорозуміння навіть з боку дебютантів держзакупівель. Технічна складова дає змогу перебувати попереду інших торгових платформ.

Визначається кілька переваг при публічних закупівель. Це прозорість проведення та повністю електронний документообіг, який сприяє економії часу. Також користувачі зазначають простоту при використанні ресурсу.

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else