вторник, 23 апреля
img

НОВОСТЬ

Урок природознавства на тему: «Рослини – символи України. Тварини – символи України»

Урок природознавства на тему: «Рослини – символи України. Тварини – символи України»

Цікаві уроки природознавства дозволяють зберегти інтерес дитини до предмета та є невіддільною частиною виховання у школярів гуманного ставлення до усього живого на планеті. Пропонуємо відеопрезентацію уроку природознавства для учнів 2 класу на тему «Рослини – символи України. Тварини – символи України», яку розмістила на сайті освітнього порталу «Всеосвіта» вчитель початкових класів Первомайської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Харківської області Олива Галина Іванівна.

Матеріал уроку присвячений розмаїттю флори та фауни України, що стали її символами. Національні символи та обереги, серед яких верба, калина та соняшник, змальовані у творах письменників, картинах художників та народній творчості. Крім того, учні знайомляться з природою рідного краю та користю рослин для людини. Лелека представлена у презентації як символ душевної чистоти та шанобливого ставлення до батьків, а ластівка – як символ Божого благословення.

Детальна характеристика умов проживання тварин, їх харчування та поведінки допомагає дітям краще зрозуміти значення збереження первозданної природи для усієї екосистеми планети.

Інформативні та яскраві слайди змальовують тварин у природних умовах та в домашньому господарстві, розповідаючи увесь шлях приручення диких тварин. Велику роль у веденні домашнього господарства відведена коням та бджолам – найпершим помічникам українців.

Відеопрезентація спрямована на виховання шанобливого ставлення до живої природи краю та спонукає учнів до вивчення рідної культури та традицій.

Матеріал уроку можна звантажити на власний ПК, залишити коментар до нього або висловити вподобання за допомогою спеціальної кнопки.

Аналогічні матеріали та інші методичні розробки розміщено у розділі «Бібліотека» на сайті освітнього порталу «Всеосвіта». Вчителі та вихователі з різних куточків України обмінюються власними розробками із колегами, отримавши сертифікат про публікацію на сайті.

Користувачі також мають можливість отримувати найактуальніші новини освітньої сфери, долучатися до дистанційних курсів та залучати учнів до участі у предметних інтернет – олімпіадах.

Педагоги та батьки беруть участь в освітніх вебінарах платформи, за участь у яких кожен охочий може отримати відповідний документ. Отримані під час вебінару знання можна перевірити за допомогою тестування. Його успішні результати також заносяться до сертифіката учасника. За бажанням користувач може отримати матеріали вебінару у текстовому форматі або звантажити відеопрезентацію для повторного перегляду.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else