суббота, 27 июля
img

НОВОСТЬ

Головні переваги та методика вибору вуличної мебелі

Головні переваги та методика вибору вуличної мебелі

Вуличні меблі стали неймовірно важливим аспектом життя на природі. Дійсно, користуючися кріслами та столами, стільцями і шезлонгами можна чудово провести час та відпочити на всі 100 відсотків. Також, не варто забувати, що правильно підібрані аксесуари вуличних меблів можуть стати прикрасою саду та двору.

 

Що таке вуличні меблі?

 

Вуличні меблі - це меблі, які призначені для використання на вулиці. Вони можуть бути встановлені у парках, скверах, на площах, біля кафе та ресторанів, а також біля будинків та на приватних ділянках. Вуличні меблі можуть бути різних форм та розмірів, в залежності від їх призначення. Зазвичай це столи, крісла, лавки, парасольки та інші предмети меблів. Вуличні меблі є важливою складовою інфраструктури міста, є прикрасою та гарним місцем для відпочинку та розпиття кави з друзями.

 

З якого матеріалу краще обрати столи та крісла, парасольки для вулиці?
 

При виборі матеріалу для вуличних меблів слід враховувати кілька факторів, таких як зносостійкість, міцність, стійкість до атмосферних впливів та легкість у догляді.

  • Дерево є одним з найпопулярніших матеріалів для вуличних меблів. Воно має природну красу та міцність, а також дозволяє виготовляти меблі різних форм та розмірів. Однак, дерево може бути вразливим до атмосферних впливів та потребує регулярного догляду та обробки;
  • Метал також часто обирається для виготовлення вуличних меблів. Воно має високу міцність та стійкість до атмосферних впливів, а також може бути виготовлене в різних формах та розмірах. Однак, метал може бути важким та не зручним для перенесення;
  • Пластик є матеріалом, який обирають для створення легкої та зручної вуличної мебелі. Він має високу стійкість до атмосферних впливів та легкий у догляді. Однак, пластик може бути менш міцним та менш естетичним у порівнянні з іншими матеріалами.

Узагалі, при виборі матеріалу для вуличних меблів слід враховувати не тільки його властивості, але й стиль та дизайн меблів, а також бюджет.

На дачі популярними та необхідними можуть бути наступні вуличні меблі:

1. Стіл і стільці. Комфортний зовнішній стіл зі стільцями є основою затишного простору на дачі. Варто вибирати стійкі до погодних умов матеріали, такі як метал, дерево або полімерні композити.

2. Лежаки або шезлонги. Вони дозволяють вам розслабитися та насолодитися сонячними променями на свіжому повітрі. Лежаки можуть бути з дерева, металу або пластику та часто мають регульовані спинки для комфорту.

3. Підвісні гойдалки або гамаки. Це чудовий спосіб розслабитися та відпочити на дачі. Вони можуть бути підвішені між деревами або встановлені на підставках.

4. Перголи або тенти. Вони надають затінок і захист від сонця. Перголи можуть бути встановлені над столом або створювати окремий простір для відпочинку.

5. Барбекю або гриль. Якщо ви любите готувати на свіжому повітрі, то барбекю або гриль є незамінними речами на дачі. Вони можуть бути стаціонарними або портативними.

 

Які тканини обирають для виготовлення садових меблів?

 

Найкращі варіанти:

 

  • Поліестер. Матеріал дає змогу виготовляти вуличні меблі за дуже доступними цінами. Його низька ціна дозволяє обставити ним будь-які сади, але ви повинні знати, що колір втратить свій блиск швидше, ніж з текстилем високого класу. Тому ми рекомендуємо зберігати елементи з поліестеру під навісом в холодну пору року або коли вони не використовуються: це продовжить їх термін служби;
  • Текстилен. Це синтетичне волокно виготовлено із суміші поліестеру, стійкого до атмосферних впливів та УФ-променів;
  • Батилін. Це текстиль високого класу: тканина забезпечує чудову стійкість до цвілі, вологи та морської води, не знебарвлюється та стійка до ультрафіолетового випромінювання. Його гнучкість забезпечує хороший комфорт, а його обслуговування просте;
  • Олефін. Це високоякісне синтетичне волокно. Його перевага полягає в тому, що він особливо міцний, стійкий до зміни кольору, ультрафіолету та стирання. Швидко висихає і пропускає повітря. Комфортний і легкий, олефін не лущиться і дуже стійкий до цвілі та поганої погоди, а також до потовиділення;
  • Поролони для подушок і сидінь. Стандартна піна, яка використовується для подушок вуличних меблів, є відносно стійкою до вологи, і дуже часто вона покривається водовідштовхувальним текстилем, який захищає її. Тим не менш, краще зберігати подушки подалі від вологи та негоди, особливо в холодну пору року, інакше вони ризикують передчасно зіпсуватися;
  • QDF (Піна для швидкого висихання) або піна для швидкого висихання;
  • Quick Dry Foam або Fast Dry foam — швидковисихаюча піна: вона дуже стійка до вологи та негоди. Його дуже швидке висихання дозволяє використовувати його навіть після намокання. Це дуже практично для вашого комфорту, а також значно подовжить термін служби ваших подушок.

Тому обирайте садові меблі відповідально, щоб потім вдалося користуватися довгий час і з превеликим задоволенням.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else