среда, 24 апреля
img

НОВОСТЬ

Krok-TTC — гарантійне обслуговування понад 50 брендів

Krok-TTC — гарантійне обслуговування понад 50 брендів

Компанія “Крок-ТТЦ” займається гарантійним та післягарантійним обслуговуванням побутової техніки та електроніки будь-якого виду. Це офіційний сервісний центр, який працює з технікою найпопулярніших брендів.

 

Про компанію

 

Офіційний авторизований сервісний центр Крок-ТТЦ працює у сфері обслуговування побутової техніки та електроніки понад 20 років. За цей час компанія налагодила співпрацю з найпопулярнішими брендами світу.

Серед партнерів компанії, які надали право Крок-ТТЦ на гарантійне обслуговування своєї продукції: Asus, Huawei, Whirlpool, Gorenje, Candy, Nikon, Sony та багато інших. Загалом, з компанією співпрацює близько 130 виробників смартфонів, комп'ютерної техніки, фото- та відеообладнання, великої та дрібної побутової техніки.

Колектив сервісного центру складається з понад 500 співробітників, кожен з яких досконало володіє своєю сферою роботи. Це дозволяє клієнтам віддавати на діагностику та ремонт техніку з поломками різної складності. Інженери компанії можуть виправити будь-які проблеми через ремонт або повну заміну деталей.

 

Переваги сервісного центру для клієнтів

 

Головна перевага для всіх клієнтів сервісного центру — це безпека при здачі техніки та електроніки на діагностику та ремонт. Компанія працює тільки з оригінальними запчастинами та надає гарантію на їхню справну роботу після заміни. Найчастіше при співпраці з сервісним центром Крок-ТТЦ клієнти отримують такі послуги та можливості:

  • Безкоштовна діагностика;
  • Декілька варіантів ремонту, серед яких клієнт може вибрати оптимальний за ціною;
  • Короткі терміни діагностики та ремонту;
  • Гарантія на оригінальні деталі, що були замінені.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else