пятница, 19 апреля
img

НОВОСТЬ

Як студенту вибрати підробіток

Як студенту вибрати підробіток

Перед тим, як почати шукати підробіток, потрібно знайти відповіді на кілька запитань. На що орієнтуватися під час вибору? Які можуть бути підводні камені? Яка саме робота потрібна? Тільки після цього прийде чітке розуміння, що ж вибрати.

Коли починати шукати?

Спираючись на відгуки студентів, можна сміливо стверджувати, що починати шукати підробіток слід не раніше другого курсу. На першому курсі і без цього занадто багато стресових ситуацій. Потрібен час на адаптацію до нового середовища і новим вимогам. До того ж, можуть виникнути проблеми з графіком. На відміну від західних вищих навчальних закладів, у нас відсутня можливість самому вибирати предмети на наступний семестр. Тому, варто також враховувати розклад занять і намагатися відвідувати лекції. Якщо під час навчання виникають труднощі, спробуйте наш сервіс по написанню ессе Online CustomWritings.

На що орієнтуватися?

В першу чергу, варто зрозуміти мотивацію пошуку роботи. У разі, коли першочергове завдання - заробляння грошей, можна звернути увагу на вакансії, які ніяк не пов'язані з обраною професією студента. Наприклад, це можуть бути різні варіанти в сфері обслуговування (офіціант, кур'єр, продавець-консультант), тимчасові проекти, стартові позиції, які передбачають гнучкий графік роботи. Якщо ж основна причина пошуку - набуття досвіду, відповідно до вашого факультету, то варто розглянути варіанти стажування. Мінус стажувань в тому, що вони, як правило, не дуже добре оплачуються, або не оплачуються взагалі. Натомість, студент отримує потрібні навички. Це буде вашою інвестицією в майбутнє. Якщо ви добре володієте англійскою та вмієте писати ессе, відвідайте наш сервіс по написанню письмових робіт Affordable Custom Writing Service. Тож пам'ятайте, після отримання диплома вам буде легше знайти підходящу роботу, так як потрібний досвід вже буде присутній.

Які критерії вибору?

Одним з критеріїв може бути інтерес до різних напрямків всередині компанії. Тоді, підробіток - відмінний спосіб спробувати себе в кількох ролях і визначитися, що більше подобається. Не варто сприймати підробіток як один з найважливіших виборів у житті. За роки навчання можна спробувати різні варіанти і зупиниться на чомусь конкретному. Так можна заощадити час на пошуки свого покликання після закінчення університету. Наступний критерій - володіння іноземними мовами. Підробіток - прекрасний варіант для поліпшення свого рівня англійської / німецької / французької. Потрібно лише знайти вакансію в іноземній (міжнародної) компанії і практикувати свої навички. В цьому випадку, компанія не обов'язково повинна корелювати з обраною професією.

Що робити, якщо немає відповідних вакансій?

Коли ви точно вирішили, яка саме підробіток вам потрібна, не обов'язково чекати, коли з'явиться потрібна вакансія. Можна скласти список компаній, де вам хотілося б попрацювати і написати в HR відділ кожної з них. Опишіть свої сильні сторони і мотивацію, пояснюючи, як саме ви зможете бути корисним на тій чи іншій посаді. Не варто вважати, що це ні до чого не приведе. Як правило, менеджери обов'язково відповідають на подібні запити.

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else