суббота, 27 апреля
img

НОВОСТЬ

Скільки працює iPhone 14 Plus

Скільки працює iPhone 14 Plus

Кожен новий iPhone, що випускається компанією Apple, відрізняється більш удосконаленим форматом, набором характеристик, що впливають комфорт використання гаджета. Виробники оновлюють роботу камери, збільшують ємність батареї, покращують потужність процесорів тощо. Однією з головних переваг лінійки, випущеної у 2022 році, є не лише базові характеристики iPhone 14 Plus, Але і здатність смартфона тримати заряд набагато довше, якщо порівнювати з попередніми версіями гаджетів від Apple.

Сама компанія в списку параметрів не заявила термін роботи батареї без додаткової підзарядки. Проте експерти провели низку тестів, що показують у тому числі й такі характеристики. iPhone як час автономної роботи смартфона.

 

Як довго можна не заряджати iPhone 14 Plus

 

Вивчаючи параметри Айфон 14 Плюс, ви не знайдете у списку параметрів термін роботи батареї. При цьому ємність її, звичайно, вказується та становить 4325 мАг. Час автономної роботи відстежити досить складно. Оскільки воно залежатиме від того, як ви використовуєте гаджет. Деякі програми та контент з'їдають більше батареї, ніж інші.

При цьому, згідно з проведеними тестами, термін служби батареї на iPhone 14 Plus становить майже 12 годин. А якщо бути максимально точними – 11 годин 57 хвилин. Це чудова новина, оскільки з такими характеристиками батареї смартфон дійсно стає більш функціональним і може використовуватися навіть як інструмент для роботи.

При цьому варто уточнити, що згідно з даними тестами час автономної роботи відслідковувався в процесі використання смартфона в мережі через 5G.

Батарея досить ємна для того, щоб ви могли годинами насолоджуватися відео чи іграми на смартфоні. Тим більше, що розмір екрану повністю дозволяє це зробити – він становить цілих 6,7 дюймів і відрізняється гарною роздільною здатністю та високою яскравістю.

 

Як заряджається iPhone 14 Plus

 

Щоб відновити всі функції роботи пристрою після того, як смартфон повністю розрядився, необхідно використовувати спеціальний зарядний пристрій, що йде в комплекті до iPhone 14 Plus. Це одна з лінійок, яка підтримує функцію швидкої зарядки. Якщо говорити безпосередньо про зарядний пристрій, в якості нього використовується USB-PD 2.0. Максимальні показники потужності у такій зарядці становлять 20 Вт.

Виробники стверджують, що повністю розрядженому стані iPhone 14 Plus можна зарядити на 50% всього за півгодини. І це справді так - проведені тести повністю підтверджують, що при підключенні зарядного пристрою, що йде в комплект до смартфону, акумулятор відновлюється за півгодини до 48-50%.При цьому, наприклад, у iPhone 14 Pro за півгодини вдається відновити близько 60% заряду акумулятора.

За годину гаджет заряджається до 85%. Отже, повний заряд настає менше півтори години: з нуля і до 100%. Крім цього, є ще кілька способів зарядити iPhone 14 Plus - наприклад, ви можете використовувати бездротове заряджання потужністю до 7,5 Вт.

Якщо ви шукаєте смартфон, здатний пропрацювати якнайдовше без додаткового підзаряду, і при цьому при активному використанні гаджета, придивіться до iPhone 14 Plus. Він показує дійсно найкращі результати в порівнянні з попередніми лінійками за багатьма параметрами: довго тримає заряд батареї навіть під час роботи в програмах та додатках, перегляді відео, дзвінків і т.д.

До речі, покупка iPhone 14 Plus вигідніша навіть у порівнянні з, здавалося б, максимально вдосконаленою версією – iPhone 14 Pro Max. Останній тримає заряд лише на 13 хвилин довше, тобто лише на 3%.

Магазин електроніки Mobileplanet.ua

Ви можете купити Apple iPhone за найкращою ціною в Україні в інтернет-магазині електроніки та побутової техніки https://mobileplanet.ua У нашому каталозі представлено вичерпний асортимент смартфонів Apple.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else