пятница, 19 апреля
img

НОВОСТЬ

Англійська мова з персональним викладчем

Англійська мова з персональним викладчем

Англійська мова вкрай необхідна украінцям. І це навіть не теоритичне припущення. Після трагичних подій в Україні багато людей стикнулися з тим, що при необхідності жити за кордоном, знання мови необхідне, як повітря. Це полегшує і комунікацію, і підвищує шанси отримати роботу, яка буде приносити задоволення. З англійською розширюється світогляд, стають доступними останні наукові досягнення, якщо хтось цікавиться чи вивчає суміжни науки. Будь яка іноземна мова відкриває двері та шляхи. Саме тому варто починати і не гаяти часу. Він дійсно втікає дуже швидко.

Чому варто обирати кращих та довірятися кращим. Бо професіонали, спеціалісти, викладачі мають систему знань. І вони будуть потрапляти до учня через педагога, який складе план, оцінить рівень, зрозуміє, на чому варто акцентувати увагу і як сприяти мотиваціі. Для багатьох людей важким стає другий етап при навчанні, коли втрачено мотивацію. Першим кроком є бажання, захоплення, а потім втрачається цікавість. Ось, задача викладача не дати згаснути полум ю.

Якщо говорити про Englishdom, то школа має безліч позитивних відгуків і тисячі студентів, які вільно почали спілкуватися англійською мовою. В Englishdom процес навчання будується онлайн через відеозв’язок. Студент матиме персонального викладача. Кожен отримує доступ до екосистеми сервісів, вони сприяють повному зануренню у процес і займатися можна  будь де та з будь-якого пристрою. Навіть телефону.

 

Навчання за методикою Кембриджу

 

Методика викладання дала змогу навчити англійській мові понад 1 мільярду людей. Заняття проводяться на інтерактивній онлайн‑платформі ED Class.

Крім індивідуальної роботи з викладачем студенти можуть відвідувати розмовні клуби - speaking club.

Пробне заняття буде безкоштовним, а обрати викладача є змога навіть за власними інтересами.

 

Про ціну навчання

 

Якщо брати більше занять, то ціна буде нижче. Вартість одного уроку від 340 гривень за 50 хвилин. 

Природньо, що для багатьох важливо саме мати розмовну мову і на цьому робиться акцент в Englishdom. Тут не буде перевантаження граматикою, але в одночас система  за методикою Кембриджу дозволяє починати говорити вже писля перших уроків.

Але варто також усвідомлювати, що вивчення - це процес. І як будь який процес, він вимагає часу та докладання зусиль. В такій комбінаціі результат не стане чекати і вже за деякий час на вулицях Лондона можна почуватися досить комфортно. 

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else