пятница, 19 апреля
img

НОВОСТЬ

Постільна білизна з 3Д-ефектом - сучасні комплекти на будь-який смак

Постільна білизна з 3Д-ефектом - сучасні комплекти на будь-який смак

Постільна білизна з 3Д-ефектом - сучасні комплекти на будь-який смак

Постільна білизна 3D – одна з новинок на ринку текстилю, що має велику популярність. Її можна охарактеризувати як барвиста постільна білизна, прикрашена різними мотивами, надрукованими у тривимірній технології. Таким чином створюється ефект з дуже насиченими кольорами і візерунками, що створюють враження багатовимірності. Замість плоскої поверхні ви побачиите зображене так, наче воно лежить на ліжку. Це інтригуюча оптична ілюзія, яка інтригує і багатьом людям дуже подобається.

Принти на постільній білизні з 3Д ефектом розроблені з увагою навіть до дрібних деталей, завдяки чому і вдається створити ілюзію тривимірності. В інтернет-магазині https://domashniy.com.ua/ua/postelnoe-bele великий вибір постільних речей з мікрофібри, прикрашених об'ємними мотивами. Найкращий ефект можна побачити на підковдрах і наволочках для дітей, на яких дуже реалістично виглядають забавні тварини або навіть м'ячик, що котиться. Не менш цікавими є рослинні мотиви, у 3D листя та квіти виглядають так, ніби лежать прямо на постільній білизні. Постільна білизна з мікрофібри, оформлена в тривимірній техніці, - чудова ідея для оригінального подарунка близькій людині, вона підійде на будь-яке свято.

Вибір постільної білизни для спальні зазвичай починається з рішення вибору кольору та тканини виготовлення. Але іноді ми шукаємо щось більше. Якраз постільна білизна 3D з інтернет-маагзину https://domashniy.com.ua/ua/postelnoe-bele і зможе задовольнити ваше бажання. Такий текстиль - відмінна ідея оновити інтер'єр спальні, додати особливий акцент.

Великий вибір комплектів постільної білизни з 3Д-ефектом від сучасних виробників задовольнить людей з різними смаками та фінансовими можливостями. Крім того можна швидко вибрати як набори стандартного розміру, тобто, 160 на 200 см, так і більші комплекти та постільну білизну для дітей. Залежно від ваших потреб, ви можете купити комплект постільної білизни, що складається з двох, трьох або навіть п'яти елементів. Подаруйте собі або своїм близьким унікальну 3D постільну білизну.

Також варто зазначити, що постільна білизна з мікрофібри не потребує особливого догляду. Її можна прати при температурі 40 градусів із використанням класичних миючих засобів. Якщо ви хочете надовго зберегти чисті кольори, не використовуйте відбілювачі і засоби для виведення плям, які можуть істотно вплинути на вицвітання друкованих мотивів. Постільна білизна з мікрофібри швидко сохне, також майже не мнеться, тому можна обійтися без праски. Однак, якщо ви звикли відпочивати тільки на відпрасованій білизні,  достатньо використовувати температуру до 110 градусів.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else