среда, 24 апреля
img

НОВОСТЬ

Де замовити ремонт холодильників у Тернополі?

Де замовити ремонт холодильників у Тернополі?

Холодильник – невід'ємний атрибут кожної кухні. Але незалежно від марки та виробника навіть така надійна техніка може виходити й устрою. Але зневірятися не варто, адже наш майстер з ремонту холодильників у Тернополі допоможе усунути поломку. Достатньо просто зателефонувати до компанії Майстер-Профі та фахівці постараються оперативно та професійно усунути поломку.

Причини поломок

Кожен наш майстер з ремонту холодильників у Тернополі неодноразово ремонтував холодильник, і склав, так би мовити, власний список основних причин, що призводять до поломки обладнання. І на першому місці стоїть саме недотримання самим користувачем умов експлуатації - багато хто з нас ставить гарячі страви в холодильник, нещільно прикриває двері або не проводить регулярне очищення дренажу і так далі. Але сюди також варто зарахувати інші причини:

• Перепади електрики у мережі.

• Неправильна установка холодильника – поблизу батареї або в приміщенні з високим рівнем вологості, біля вікна, де на нього будуть падати прямі сонячні промені і так далі.

• Нещільно закриті двері, через які всередину камер проникає тепло з кімнати.

• Необхідність проводити терміновий ремонт холодильника в Тернополі обумовлена ​​механічними пошкодженнями агрегату, наприклад, пошкодження мотора або ущільнювача тощо.

• Проведення непрофесійного ремонту самотужки або ремонт непрофесійним майстром. Тому говорячи про те, де ремонтують холодильники у Тернополі – професійно це роблять тільки в нашій компанії Майстер-Профі.

Варто відзначити, що в ряді випадків ремонт холодильника буде просто недоцільний, але наші майстри завжди повідомлять клієнта. Ми не намагаємося заробити на наших клієнтах – довіра і добра їм важливіша за миттєвий заробіток.

Що ламається найчастіше

Наші майстри завжди наголошують на тому, що незалежно від моделі, марки та виробника, холодильник завжди має свої слабкі місця. Найчастіше цього фахівця з ремонту холодильників викликають у таких випадках:

• Холодильник не вмикається. Найчастіше це наслідок обриву обмотки компресора, поломка термостата чи збій програмного модуля.

• Холодильник працює безупинно. Швидше за це це наслідок зносу ущільнювача дверей, розгерметизації капілярних трубок на випарнику.

• Морозильна камера не морозить. Має місце поломка/зледеніння вентилятора, або несправний компресор, термодатчик.

• Наростає снігова «шуба» або недостатня в камерах температура – ​​швидше за все зламаний терморегулятор.

• Холодильник вимикається відразу після увімкнення. Швидше за все зламано пускозахисне реле.

При роботі з холодильником, при проведенні ремонту наші використовують нові, оригінальні деталі, ремонт проводить згідно правил виробника, що дозволить техніці працювати справно ще довгий час. Також на всі виконані роботи, встановлені деталі та вузли, наші фахівці видають гарантію терміном від кількох місяців і до року.

Етапи ремонту

• Клієнту достатньо набрати наш контактний телефон: 38-099-434-79-83 та оформити заявку на ремонт холодильника. При цьому важливо повідомити майстра марку/модель холодильника, що саме сталося, і дати адресу, погодивши зручну дату та час візиту спеціаліста. Досить сказати, що наш режим роботи: пн.-вс. 8:00-21:00, тому клієнту не доведеться чекати довго приїзду майстра.

• Вже на місці майстер проведе діагностику холодильника, виявить причину та озвучить ціну ремонту. Якщо ціна влаштовує клієнта – майстер розпочинає ремонт.

• Після завершення ремонту спеціаліст перевірить працездатність агрегату, видасть гарантію терміном від кількох місяців і до року, та обов'язково проінструктує клієнта з усіх питань правильної експлуатації холодильника.

І далі техніка радуватиме вас злагодженою роботою.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else