вторник, 23 апреля
img

НОВОСТЬ

Найкраще рішення для кімнатних рослин

Найкраще рішення для кімнатних рослин

Ретельного догляду за рослинами не завжди достатньо. Завжди грунт потребує підгодівлі. Щоб все було на найвищому рівні, потрібно не гаяти часу й органічні добрива купити у перевірених постачальників. Саме такими є виробники екологічних продуктів та технологій від компанії ЯРОС. Продукція компанії перевірена часом, бо вже понад двадцяти років вона вражає своєю якістю та ефективністю. Також органічні вдобрива перевірені європейськими інстанціями та абсолютно безпечні для тварин та людини.

Органічні вдобрива ЯРОС ефективні навіть за доглядом кімнатних рослин. Не завжди рослина приглянута має бездоганний вигляд. Такі примхливі рослини як антуріум догляд потребують особливий. Іноді дотримування всіх примх рослини не достатньо, тому важливо звернути увагу на органічне вдобриво ЯРОС, яке повністю відпрацює кошти, які на нього витрачено.

Антуріум та органічне вдобриво ЯРОС

Кожна рослина має свої особливості. Щодо антуріуму, то квітіння від нього неможливо допроситися з вересня по січень. Рослина полюбляє яскраве розсіяне світло із захистом від прямих сонячних промінів. Найоптимальніша температура для цвітіння складае від +22 до +28 градусів, при цьому поливати його потрібно під час вегетації дуже часто. Рослина полюбляє вологе повітря, тому його листя потрібно підтирати вологою губкою, та обприскувати. Підгодівля рослини відбуважться кожні дві-три неділі мінеральними вдобривами, згідно з рекомендацій.

Так складається, що рослина може хворіти або не цвісти під час періоду квітіння. В даному випадку, потрібно користуватися не тільки вдобривом ЯРОС, а навіть всіми рекомендаціями.

ЯРОС здатен відродити хвору рослину. Якщо його використовувати згідно з рекомендаціями, то:

- розвиток рослини покращіться;

- покращіться фотосинтез;

- всуоряться процеси росту;

- рослина стане стійкою до шкідників та хвороб.

Хоча антуріум пересаджують в лютому – березні, не відкладається можливість це зробити в будь-який місяць року, а вдобриво зробить все, щоб рослина прижилася й змогла розквітнути у відведений для цього час.

Органічне вдобриво ЯРОС представлено виробником як рідкий розчин, котрий розводиться водой без хлору. Заздалегідь звичайну воду потрібно відстояти. Потім, засіб розводиться з водою у відповідній пропорції, розчин відстоюється 7 хвилин і можна його використовувать. Завжди до використання беруться пропорції від 10 мл до 2,5 мл на 1 литр води. Пропорції розраховують в залежності від станцу рослини. ЯЧкщо рослина повноцінна й немає ніяких проблем, то пропорція 2,5 мл на 1 л використовується в повному обсязі.

Заказати органічне вдобриво ЯРОС завжди можна не виходячи із дому. Виробник пропонує до уваги клієнтів фасовки 250 мл, 1 литр та 20 литрів. Завдяки Новій пошті, замовлення надійде вчасно. Оплату замовлення можно призвести саме на пошті.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else