среда, 17 апреля
img

НОВОСТЬ

Як вибрати букет квітів на день народження

Як вибрати букет квітів на день народження
 

День народження - найголовніше свято для більшості людей, а жінки полюбляють його особливо. Разом з подарунком іменинниці обов'язково потрібно піднести букет квітів. Але вибір квіткової композиції часто викликає труднощі, особливо у чоловіків. Як його зробити і не помилитися? Щоб враження від квіткового подарунка вийшли по-справжньому яскравими і захопленими, при виборі букета або композиції потрібно пам'ятати про всі нюанси.

Жінкам можна дарувати абсолютно будь-які квіти. Молодим дівчатам найчастіше дарують бутони ніжних, світлих відтінків - рожевих, блакитних, білих, кремових. Ідеально підійдуть композиції з альстромерій, фрезій, тюльпанів, лілій, півоній, гербер. Такі букети на день народження підкреслюють їх молодість і свіжість. Старшим жінкам рекомендується дарувати композиції, складені з насичених і яскравих відтінків: червоних, синіх, жовтих, а також лілових.

Творчі дівчата, які віддають перевагу неформальному стилю, люблять все оригінальне, наприклад, сині або чорні троянди. Для коханих жінок доречні червоні і бордові троянди, а для об'єктів захоплення - елегантні лілії. Сьогодні можна купити незвичайні букети на день народження з живих квітів, перев'язані стрічками або загорнуті в крафтового папір. Ефектним доповненням стануть французькі тістечка, шампанське, плюшевий ведмедик або ювелірна прикраса.

На ювілеї намагаються презентувати пишні букети та композиції з безлічі квітів, щоб запашний подарунок запам'ятався надовго. Зазвичай до складу таких букетів входить 3-4 види квітучих рослин і декоративна зелень. Часто поєднують троянди і хризантеми, додаючи туди, наприклад, альстромерії.

Якщо ж іменинниця зібрала всіх в тісному сімейному колі, можна порадувати її невеликими суцвіттями на коротких ніжках. Таку композицію можна поставити у вазу, прикрасивши обідній стіл.

У весняно-літній період фаворити дівчат - півонії. Це прекрасний привід, щоб за допомогою презенту побажати іменинниці довголіття, благополуччя, удачі і величезного щастя: саме так на мові квітів кажуть ці прекрасні діти Флори. Букет квітів на день народження дівчини, особливо малознайомій, не повинен бути надто великим, це ставить її в складну ситуацію і навіть може бути розцінено як непристойний натяк. У подарунок ж для близької жінки можна вибрати як яскраву, так і ніжну композицію. Красиві квіткові композиції в плетених кошиках - шикарний вибір для коханих.

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else