понедельник, 29 апреля
img

НОВОСТЬ

Що таке розробка сайту інтернет-магазину

Що таке розробка сайту інтернет-магазину

Все більша кількість людей вибирають для себе онлайн-покупки. Особливо актуально це стало під час пандемії, коли всі контакти рекомендується звести до мінімуму. Це означає, що якщо ви хочете створити й розвивати свій бізнес, вам не обійтися без інтернет-магазину, який вирішує безліч завдань: збільшує прибуток, допомагає вести облік асортименту продукції, підвищує впізнаваність вашої компанії. Розробка сайту інтернет-магазину повинна бути виконана професійною компанією, бо від якості ресурсу безпосередньо залежить ваш дохід.

Як розробляють сайти для інтернет-магазинів

Розробка сайту інтернет-магазину — покроковий процес, на перших етапах якого фахівці спілкуються із замовником, щоб зрозуміти, на який результат він розраховує. Якщо у вас є які-небудь ідеї або вам подобаються конкретні сайти, краще поділитися ними з розробниками на самому початку.

Перед створенням сайту проводиться маркетингове дослідження, яке містить вивчення сфери діяльності клієнта, особливостей ніші, бізнесу конкурентів. Останній момент дає можливість врахувати переваги та недоліки чужих інтернет-магазинів, що працюють в тому ж напрямі, і розробити на основі цих знань хороший ресурс. На цьому ж етапі фахівці аналізують цільову аудиторію.

Далі складається технічне завдання, яке стане основою для розробки інтернет-магазину. У ТЗ прописуються основні моменти, які будуть враховані при створенні сайту:

  • структура і функціонал інтернет-магазину;
  • інтеграція з CRM-системами;
  • система управління змістом сайту й ін.

Важливий момент — проектування, яке являти собою ряд завдань, що дозволяють створити ефективний продукт. На цьому етапі потрібно вибрати регіони, на території яких ви плануєте працювати, вашу ЦА — B2B або B2C, асортимент і обсяг продукції, яку ви будете пропонувати потенційним покупцям. Опрацьовується інформаційна архітектура, поведінкові сценарії, User Journey Map, прототипи. Завдання UX-фахівців — пошук найбільш простого шляху користувача до виконання цільової дії. Від зручності використання сайту не в останню чергу залежить ваш прибуток, якщо оформлення замовлення буде проблематичним, клієнти підуть до конкурентів.

Далі починається основна робота над сайтом: розробка дизайну, Backend і Frontend проекта, QA-тестування. Після того як ресурс буде готовий, відбувається його реліз. Технічну підтримку краще довіряти тій же компанії, що і розробку. Хороший інтернет-магазин виведе ваш бізнес на новий рівень, приверне нових клієнтів і допоможе збільшити прибуток.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else