понедельник, 6 мая
img

НОВОСТЬ

Як вибрати керамічну плитку: основні критерії

Як вибрати керамічну плитку: основні критерії

Існує великий вибір облицювальних матеріалів. Однак керамічна плитка в інтернет магазині має найбільший попит серед споживачів. Це обумовлено її відмінними експлуатаційними характеристиками: стійкість до вологи й високих температур, простота у догляді, різноманітність дизайнерських рішень. А ще плитку можна використовувати практично в будь-якому приміщенні, що робить її універсальною. Про те, як же вибрати цей матеріал, піде мова далі.

Функціональне призначення

Плитка може використовуватися для обробки стін і підлоги. Настінна плитка представлена ​​в різних відтінках. Може декоруватися візерунком. Поверхня буває глянцевою, матовою, полірованою і рельєфною.

Плитка на підлогу також представлена ​​в широкому різноманітті дизайнерських рішень. Крім привабливого зовнішнього вигляду, вона повинна бути міцною, зносостійкою, довговічною, адже на неї перепадає велике навантаження.

Існує також універсальна плитка. Її можна використовувати як для облицювання стін, так і підлоги. Вона об'єднує в собі перераховані вище властивості, однак її колірна гамма обмежена.

Місце використання

Керамічна плитка вважається універсальним матеріалом. Її можна використовувати в кухні, ванній кімнаті, холі. Однак для кожного з приміщень висуваються свої вимоги до матеріалу.

Плитка для ванної кімнати повинна бути вологостійкою. Визначити ступінь її вологостійкості можна за кількістю пір на зворотному боці. Чим їх менше, тим краще. Також бажано вибирати плитку з антиковзким покриттям, щоб уникнути падіння і травм.

На кухні потрібно вибирати плитку з щільною текстурою і підвищеною хімічною стійкістю. Обумовлено це тим, що в процесі експлуатації вона буде покриватися жиром, кіптявою та іншими забрудненнями, прибрати які можна тільки за допомогою засобів з хімічним складом.

У холі спостерігається інтенсивний рух. Тому плитка повинна бути стійкою до стирання і механічного впливу.

Керамічна плитка від бренду Opoczno

Керамічна плитка повинна бути якісною, довговічною і стильною. Придбати таку можна в інтернет-магазині Opoczno. На сайті https://www.opoczno.com.ua/kolektsiyi/kimnata-kuhna/ представлені колекції для кухні. Також в асортименті є плитка для ванної, вітальні, холу.

Вибір дизайнерських рішень великий, тому кожен клієнт буде задоволений асортиментом і зможе знайти той варіант, який йому підходить. Є матова і глянцева плитка, темна і світла, з візерунком і без, геометрична і під натуральні матеріали.

Варто відзначити той факт, що керамічна плитка виробляється з натуральних і безпечних матеріалів. Вона відповідає критеріям безпеки і екологічності.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else