вторник, 23 апреля
img

НОВОСТЬ

Будівництво складів: шукаємо компанію, яка спеціалізується на цьому

Будівництво складів: шукаємо компанію, яка спеціалізується на цьому

Для грамотного розподілу матеріальних потоків кожна компанія, яка займається роздрібною торгівлею, дистрибуцією, зовнішньоекономічною діяльністю, логістикою або перевезенням, потребує складських приміщень, які служать для збору, консолідації та зберігання товару, сировини або матеріалів.

Одні компанії орендують склади, інші купують готові до використання складські приміщення, для третіх же доцільніше побудувати складськi спорудження таким чином, щоб вони відповідали усім конкретним вимогам і своєму цільовому призначенню.

Щоб отримати якісний результат, будівництвом складів повинна займатися компанія, яка має досвід будівництва спеціальних приміщень. Авторитетність компанії LLENTAB  https://www.llentab.ua/stalevi-budivli/skladi-logistika-zberigannja/ дозволяє дати гарантію на кожен етап зведення складу, починаючи з проектування і закінчуючи передачею замовнику складу «під ключ».

Залежно від вимог замовника, компанія надає послуги по будівництву таких видів складів:

- універсальні складські приміщення для зберігання всіх типів товару;

- склади для зберігання продуктів харчування, а також фруктів і овочів;

- споруди для відкритого зберігання;

- холодильні складськi спорудження;

- розподільні склади і т.п.

Замовити будівництво складу можна подавши заявку онлайн. Менеджери компанії ознайомляться з технычними умовами і побажаннями та нададуть попередній розрахунок. Вартість роботи буде залежати від багатьох факторів, таких, як, наприклад, площа приміщення, наявність та кількість внутрішніх перегородок, відкритий або закритий тип складу, місце будівництва та ін.

Будівництво складських споруд включає кілька етапів, серед яких можна виділити розробку проектної документації, планування та обговорення із замовником питань по монтажним роботам. Після отримання схвалення від замовника, починається етап запуску загальнобудівельних робіт на об'єкті, виготовлення металевих конструкцій, інспектування будівельного майданчика. Наступний етап - доставка будівельного комплекту і його монтаж на місці. Після зведення будівлі виконується інспектування та контроль якості монтажних робіт, а далі - передача об'єкта разом з документацією замовнику.

Варто відзначити, що всі металеві конструкції (холодногнуті оцинковані профілі) виготовляються з високоякісного та міцного матеріалу і сертифіковані згідно з європейськими та українськими стандартами.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else