суббота, 20 апреля
img

НОВОСТЬ

Старшокласників і студентів з "ЛДНР" та переселенців запрошують у Києв на Зимову школу. Тут допоможуть з самореалізацією

Старшокласників і студентів з "ЛДНР" та переселенців запрошують у Києв на Зимову школу. Тут допоможуть з самореалізацією

Благодійна організація «Благодійний фонд «Майбутнє у єдності» запрошує на І Зимову школу 2020 року старшокласників (10-11 клас), студентів 1-3 курсів з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей та студентів з числа внутрішньо переміщених осіб.

Мета Зимової школи року – надати практичні знання та поради студентам та старшокласникам, які допоможуть у самореалізації та навчанні при здобутті професії та пошуку себе у житті.

Для учасників проводитимуться тренінги, семінари, майстер-класи та спортивні заняття. У програмі є екскурсія по місту Києву.

Дати проведення: з 05-09 лютого 2020 року.

Місце проведення: Спортивно оздоровчий комплекс «Озерне», який знаходиться в мальовничому куточку Київської області (30 км від столиці, недалеко від села Мироцьке).

Участь – безкоштовна. Благодійний фонд «Майбутнє у єдності» забезпечить проїзд учасників до місця проведення.

Обов’язковими умовами участі є:

-бути старшокласником (10-11 клас), або студентом 1-3 курсу з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, або студентом 1-3 курсу з числа внутрішньо переміщених осіб.

Заповнення аплікаційної форми тут

Для неповнолітніх осіб обов’язковим є надання письмового дозволу від батьків та медичної довідки про дозвіл участі в такому навчанні.

Дедлайн для заявок: заявки на участь в I Зимовій школі 2020 року приймаються до 15 січня 2020 року.

Результати відбору будуть оголошені 20 січня 2020 року.

Кількість учасників: 50 осіб.

Запитання ставте у коментарях або у месенджері сторінки m.me/uednosti.org.

Контакти для зв’язку:

01042, м. Київ, вул. Іоанна Павла ІІ, буд. 4/6, корпус В, каб. 612, тел.: 050 071 47 30.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else