вторник, 14 мая
img

НОВОСТЬ

Автоцивілка крокує в інтернет: що варто знати?

Автоцивілка крокує в інтернет: що варто знати?

Сьогодні вже не має сумнівів, що у наступному році автострахування повністю стане електронним. Деяких водіїв лякає подібне нововведення, хоча інші вже змогли переконатися у його дієвості, замовивши обов’язкове ОСЦПВ у інтернеті.

Насправді, це дуже проста і комфортна процедура, що допомагає зекономити не тільки час, але й гроші. І кожен власник авто зможе переконатися у цьому особисто. Як це зробити, читайте у нашому матеріалі.

Де можна оформити електронний поліс ОСЦПВ?

Придбати поліс страхування в інтернеті нині не складає жодної проблеми. Таку послугу можна знайти на більшості офіційних порталах рейтингових страхових компаній.

Щоб дізнатися приблизну вартість автоцивілки, варто спочатку скористатися онлайн калькулятором. Це абсолютна безкоштовна послуга, яка допоможе зорієнтуватися у виборі страхувальника.

Варто пам’ятати, що на кінцеву вартість полісу авто страхування впливає багато різних факторів. Саме тому дуже важливо вводити правдиву інформацію в онлайн формі, щоб отримати дійсні результати. Теж саме стосується і безпосереднього заповнення анкети для придбання електронної автоцивілки.

Коли вашу заяву буде підтверджено повідомленням на електронну скриньку, вам потрібно буде здійснити повну оплату документу. Після цього ви отримаєте поліс, який зможете зберегти на будь-якому цифровому носії. Чи варто згадувати, що це дуже зручно?

Чи варто носити з собою паперову версію страховки?

Багато водіїв побоюються купувати поліс в інтернеті, адже не впевнені, що його приймуть представники поліції. Насправді електронна автоцивілка, ціна якої не відрізняється від звичайної, має державне підтвердження. Її перевірка на дорозі відбувається за допомогою запиту по номеру авто до цифрової бази МТСБУ. Слід зауважити, що сьогодні таким же чином перевіряється і паперовий поліс.

При цьому інформація про придбаний електронний поліс з’являється у базі відразу після оформлення. А от про автоцивілку, придбану у паперовому вигляді, лише через 2 дні.

Найцінніше те, що і євро протокол тепер можна заповнювати в онлайн режимі. Так що достатньо мати у кишені смартфон, щоб урегулювати будь-які неприємності на дорозі. І це дійсно вражає!

То ж варто вже зараз спробувати електронне оформлення, щоб відчути його переваги. У наступному році звикати до нього доведеться усім автовласникам. Так чому б не зробити це поміж перших?

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else