понедельник, 6 мая
img

НОВОСТЬ

Що треба знати переселенцям, щоб проголосувати на парламентських виборах 2019 року

Що треба знати переселенцям, щоб проголосувати на парламентських виборах 2019 року

Як переселенцям проголосувати на парламентських виборах - детальная інструкція від благодійного фонду "Право на захист".

МІФ 1 Переселенці не можуть брати участь в парламентських виборах.

✔Можуть. Для цього лише варто змінити місце голосування за процедурою. Як це зробити, ви можете дізнатися з інфографіки.Проте зауважимо, що після зміни місця голосування, громадяни можуть голосувати тільки за партійні списки, але не за кандидатів-мажоритарників.

МІФ 2 Парламентські вибори для переселенців не настільки важливі, як вибори Президента України.

✔Результати цих виборів та дії й плани майбутніх народних депутатів безпосередньо впливатимуть на подальшу долю переселенців. Адже саме нова Верховна Рада буде ухвалювати закони, які будуть регулювати багато аспектів життя ВПО: порядок отримання пенсії, можливість голосувати на місцевих виборах, збільшення бюджету, які держава виділяє на житлові програми тощо. Тож ваш голос на позачергових парламентських виборах - це голос за ваше власне майбутнє.

МІФ 3 Змінити місце голосування можна будь-коли - навіть в день голосування.

✔Як продемонстрували президентські вибори, дехто з переселенців вважав, що для того, аби проголосувати, їм достатньо буде прийти на виборчу дільницю та показати довідку ВПО - і вони зможуть проголосувати. Звертаємо вашу увагу ще раз: аби реалізувати свої права як виборця вам необхідно пройти процедуру зміни місця голосування. Зробити це можна тільки до 15-го липня!

 

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
img

ЕЩЕ НОВОСТИ

В РУБРИКЕ corn
ВСЕ corn
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else