понедельник, 29 апреля
img

НОВОСТЬ

Змінні ножі до торцевих фрез для продуктивної та якісної металообробки

Змінні ножі до торцевих фрез для продуктивної та якісної металообробки

Фреза торцева - це багатофункціональний металорізальний інструмент, який використовують для фрезерування площин, виступів, фасонних поверхонь. Застосовуючи її можна різати конструкційну сталь, надміцний чавун. Найчастіше таке знаряддя затребуване в машинобудуванні, виробництві обладнання для медичної сфери, нафтової галузі, трубопровідної арматури та ін.

Основними складовими інструменту є корпус та змінні ножі до фрези, які фіксуються під визначеним кутом за допомогою клинів.

 

Особливості та переваги змінних ножів

 

Ніж до торцевої фрези - це компонент оснащення, який дає змогу замінити робочий елемент інструменту, що значно здешевлює його експлуатацію. Він має вигляд прямокутного металевого бруска, який с одного торця містить твердосплавну пластину, заточену під гострим кутом. Для його виготовлення можуть використовуватись тверді сплави чи швидкоріжуча сталь.

Маючи в своєму арсеналі змінні ножі до торцевих фрез, ви отримаєте безліч переваг, а саме:

  • Один раз придбавши фрезу, зможете поступово проводити заміну лише змінних елементів;
  • Регулюючи ножі, можна формувати пази різної ширини;
  • Можливе заточування інструменту у випадку затуплення;
  • Зносостійкі компоненти забезпечують довготривалу експлуатацію в умовах інтенсивного навантаження;
  • Можливість використання для стандартних матеріалів і тих, які обробляти досить складно.

Ніж у торцевий фрезі може мати прямі або фасонні разільні краї. Закріплюють їх за допомогою клинів або спеціальних гвинтів. Конструкція забезпечує надійну фіксацію в шпинделі фрезерувального верстату.

 

Де придбати змінні ножі?

 

У віртуальному каталозі компанії “ТОКІН” можна підібрати і замовити за доступною ціною якісний металорізальний, абразивний, вимірювальний інструмент. Вся продукція з асортименту відповідає чинним нормативним документам. Кожна товарна позиція супроводжується детальним описом і фото. Досвідчені консультанти в телефонному режимі допоможуть підібрати оптимальну модифікацію будь-якого інструменту для металообробки.

Якщо вам необхідні фрези різних типів, змінні ножі до них чи, наприклад, розмічальний штангенциркуль, залиште заявку безпосередньо на сайті компанії. Зателефонувавши за номером контактного телефону, ви зможете ще й оформити доставку товару в будь-який регіон України. Телефонуйте за номером (067) 430-64-49 вже зараз!

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else