воскресенье, 28 апреля
img

НОВОСТЬ

Кредит під заставу автомобіля — особливості та переваги

Кредит під заставу автомобіля — особливості та переваги

Гроші правлять світом, вони визначають наше минуле, відчуття комфорту в сьогоденні та впевненість у майбутньому. І якщо для свободи пересування в сім'ї є автомобіль, ймовірно, справи не зовсім погані. Але життя завжди готове внести корективи в будь-яку ідилію та змусити дійти до дуже болючого рішення позбутися машини для отримання  швидких грошей. Чи є вихід? Взяти кредит під заставу машини https://autolombard.in.ua/kredit-pod-zalog-avto/ — не просто альтернатива продажу машини, а готове розв'язання фінансових проблем.

Бувають ситуації, коли терміново потрібні гроші (купити будматеріали, оплатити лікування, заплатити за житло тощо). У такій ситуації раціонально взяти кредит під заставу авто. У компаній сьогодні вигідне та надійне кредитування під заставу авто за умови, що автомобіль залишається в користуванні позичальника.

Переваги кредиту під заставу авто

Головний плюс — техніка після оформлення кредиту залишається у її власника. Тобто він далі продовжує нею користуватися у своїх цілях. Є й інші переваги такого виду кредитування:

  • вигода для клієнта, оперативність угоди. Уся процедура проходить швидко, а грошові кошти зараховуються на рахунок клієнта того ж дня;
  • простота оформлення. Для отримання кредиту знадобиться пред'явити паспорт і документи на транспортний засіб;
  • нема потреби в додаткових документах, виписках з реєстру кредитних історій, довідках про доходи;
  • мінімальний відсоток відмов. У більшості випадків кредитний сервіс схвалює заявки з приводу кредиту під заставу авто;
  • можливість оформити кредит навіть із поганою кредитною історією. Часто трапляються ситуації, коли раніше у людини були проблеми з виплатою кредиту. Але навіть попри це установи готові видати кредитні кошти під заставу машини;
  • нема потреби в поручителях. Не потрібно шукати людей, які підтвердять, що ви здатні виплачувати кредит вчасно і в потрібному обсязі.

Цей вид кредитування актуальний для пенсіонерів, безробітних, студентів, осіб, які мають нестабільний дохід.

Вимоги до позичальника

Позичальник має відповідати певним вимогам, щоб отримати позитивну відповідь від установи:

  • повноліття. Претендувати на кредит під заставу автомобіля може особа в межах 18-65 років;
  • мати прописку і громадянство. Це все вказується в паспорті, тому цей документ має обов'язково бути у клієнта;
  • мати ідентифікаційний код, згідно з яким він виплачує податки;
  • вказати актуальну електронну пошту, номер мобільного телефону;
  • мати банківську карту. Адже потім на неї будуть зараховані грошові кошти. Можливий також варіант із готівкою.

Зазвичай заповнюється заявка, де надається стандартна інформація про клієнта. Потім дані перевіряються в автоматичному порядку та установа виносить своє рішення.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else