понедельник, 3 июня
img

НОВОСТЬ

Клінінгові послуги: як обрати компанію та скільки це коштує

Клінінгові послуги: як обрати компанію та скільки це коштує

З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну багато українців залишили свої будинки та квартири. Ми  пам'ятаємо лютий-березень-квітень 2022 року, переповнені автівки з людьми, які виїжджали зі своїх міст, евакуювалися в більш безпечні регіон або за кордон. Частина людей вже повернулися в Україну, в свої домівки, які за час їх відсутності забруднилися, кімнати потребують прибирання - подекуди і ремонту. Збільшилося і кількість людей, які замовляють клінінгові послуги - довіряють фахівцям генеральне прибирання, миття вікон, хімчистку. 

Послуги клінінга у Києві стають затребуваними серед різних клієнтів: від домогосподарок до підприємців з IT-фахівці. Люди рахують свій час, тому все більше довіряють компаніям з прибирання, які на цьому спеціалізуються та знають 101 спосіб очистити різні види бруду.

Як обрати клінінгові послуги 

 

Особливо запит на клінінг приміщень стосується великих міст, зокрема, Києва, де у людей не вистачає часу на комплексне прибирання. Якщо викликати клінерів, то вони за кілька годин можуть вичистити квартиру від стелі до підлоги, видалити плями жиру, які постійно залишаються на кухонних поверхнях, помити вікна та рами,  шафи та полиці, усунути наліт у ванній кімнаті на змішувачах та раковинах. 

Якщо ви ще не зверталися у клінінгові компанії, то коротко розповімо про алгоритм дій та схему роботи на прикладі київського підприємства Time-to-Life. Серед послуг - комплексне та підтримуюче прибирання квартир, будинків, котеджів, офісних приміщень. В залежності від кількості послуг, вартість комплексного прибирання стартує від 1500 гривень (до речі, на сайті компанії є калькулятор і можна за пару хвилин розрахувати вартість робіт - клінери враховують площу та забрудненість приміщення). Що ще з важливого треба знати і розуміти: 

  • ви можете бути присутніми при прибиранні, а можете на кілька годин залишити квартиру. Фахівці все зроблять - і наберуть вас за годину до закінчення. 
  • можна попросити менеджера  заздалегідь приїхати, щоб подивитися приміщення і розрахувати вартість клінінгових послуг. 
  • оплата завжди не до, а після прибирання. Ви як власник квартири\будинку все оглядаєте, якщо не має зауважень - розраховуєтесь з командою клінерів. 

Жити в чистоті - бажання кожної людини 

 

Компанія Time-to-Life працює вже понад 10 років на ринку клінінгових послуг у Києві і за цей час зарекомендувала себе як надійна та ефективна організація. Про це свідчать тисячі відгуків від вдячних  клієнтів, чиї оселі прибрали фахівці.

 Звісно, ми не  завжди маємо  можливість жити в світі стерильності, але підтримувати чистим простір навколо себе -  бажання кожної нормальної людини. Саме тому, професіонали чистоти радо візьмуть на себе обов'язки з наведення порядку та стануть надійними помічниками. І після закінчення прибирання  клієнт отримує ідеальну чистоту квартиру, в якій приємно знаходитися і куди хочеться повертатися з роботи, командировки або кількох місяців життя за кордоном.  

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else