пятница, 26 апреля
img

НОВОСТЬ

Кредит під заставу нерухомості: які нюанси треба знати

Кредит під заставу нерухомості: які нюанси треба знати

Скрутні економічні часи завжди вимагають нестандартних рішень. Саме такий зараз переживає не тільки Україна, а й глобальній всесвіт. Тому час від часу у населення можуть буди складні ситуації, коли необхідна фінансова допомога ззовні. Тому є можливість вирішити питання за допомогою такого сервісу, як кредит під заставу нерухомості. І вже за кілька годин людина отримає кошти на власті потреби.

Як діє такий кредит

Фінансові установи пропонують подавати позику на вигідних умовах, якщо є застава. В такому випадку банки захищають себе від відмови позичальника сплачувати борг. Такі умови пропонуються навіть підприємствам та організаціям. Що означає застава для позичальника? Авжеж, це є мотивацією сплачувати позичене в повному об’ємі. Фахівці банківської сфери запевняють – при наявності застави кредит можливо отримати швидко. При цьому, навіть не потрібна довідка про доходи. При оформленні позики, клієнт має підписати з банком договір. Згідно з ним права на володіння майном повернуться до власника після сплати позичених коштів.

Що вимагає застава

Кредит під заставу будь-якої форми нерухомості означає, що заставу може бути продано. Наприклад, квартира в новобудові в престижному районі української столиці більш ліквідна застава, ніж будинок за межами Києва.

Також важливою є умова відчуженості закладеного майна без перешкод. Якщо серед власників закладеного майна є неповнолітня дитина, то з цим часто виникають проблеми. Саме цьому банки іноді можуть не приймати нерухомість як заставу для уникнення складнощів у майбутньому.

Банки під заставу квартири або будинку видають такі кредити:

  • іпотечний;
  • споживчий;
  • кредит на розвиток бізнесу.

Сплачувати позику можна більше двадцяти років.

Як готівкою отримати кредит

Звичайна процедура, але на початку проводиться оцінка майна та ліквідності. Фінансові структури наполягають, щоб нерухомість було застраховано за кількома ризиками. На це може піти 1,5% від суми кредиту.

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else