пятница, 26 апреля
img

НОВОСТЬ

Сонячні електростанції для дому: що треба про них знати

Сонячні електростанції для дому: що треба про них знати

В Україні склалася така ситуація, що багато населення не задоволенні наданими послугами. Це стосується забезпечення теплом, постачанням світла в будинки, якості води та ін. Але сьогодні існує кілька альтернатив завдяки яким кожен будинок може стати майже автономних та відійти від загально отримання при постачанні комунальних послуг.

Наприклад, зараз вже є змога купити та встановити сонячні електростанції для дому. Звістно, багато хто чув про сонячні електростанції і вже досить поширено люди ними користуються. Переваг при цьому декілька:

1. З  2030 року українці отримають змогу продавати надлишки електрики. А це в свою чергу дозволить власникам сонячної станції компенсувати від 10 до 20 відсотків вартості. Повідомляється, що в цьому випадку окупність складе 4-8 років.

2. Сонячні електростанції можуть використовуватися як у приватних будинках, так і у промислових підприємствах.

3. Покупка станції не є проблемою.

Інтернет-магазин "Joule" має в своєму каталозі великий вибір готових сонячних електростанцій різного типу. Наприклад, мережеві станції складаються з панелей-модулів, які перетворюють енергію сонця. Якщо мова йде про придбання автономної сонячної станції для власного будинку, то в цьому випадку треба придбати додатковий акумулятор та зарядний пристрій і підключитися до власної мережі. Така станція буде незамінною при відсутності прокладеної мережі.

Крім перерахованих сонячних станцій слід звернути увагу на гібридні та промислові. Перші схожі з попередніми типами за технічними характеристиками, а останні стануть в нагоді для бізнесу. 

Що треба знати про сонячні електростанції перед покупкою

Їхня вартість залежить від  потужності та типу моделі. Ці потужності представлені в інтернет-магазині:

1 - 5 кВт

5 - 10 кВт

10-20 кВт

20-25 кВт

25-30 кВт

Крім цього, магазин Joule пропонує європейські комплектуючи, інвектори для СЕС, сонячні панелі, зарядні пристрої  для еко-автомобілів.

Також фахівці магазину допоможуть з установкою електростанцій. За бажанням покупців, тут проконсультують з приводу модернізування приватних будинків.

Співпраця зі спеціалістами  Joule забезпечить  будівельно-монтажні роботи будь-якої складності, прорахунок кошторису, отримання гарантій, підтримка на кожному етапі встановлення, підключення та супровід клієнтів за зеленим тарифом, повне розуміння між працівниками та власниками об’єктів.  

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else