пятница, 26 апреля
img

НОВОСТЬ

БТІ - онлайн швидко вирішить ваші проблеми: перевірено часом

БТІ - онлайн швидко вирішить ваші проблеми: перевірено часом

Якщо вам колись приходилося продавати власну нерухомість чи земельну ділянку, то може пригадати всі жахи, які прийшлося пройти. Особисто черги та бюрократичну складову в такій організації, як бюро технічної інвентаризації.

На щастя, часи змінюються, і змінюється підхід до таких речей. Тому наша компанія пропонує забути всі проблеми, пов’язані з продажем нерухомості та звернутися до наших спеціалістів, які в стислі строки зроблять необхідну документацію. А ви залишити про собі гарний настрій, зекономлений час та величезні гроші.  

Потрібні документі на нерухомість або земельну ділянку? Сучасне бюро технічної інвентаризації – це зручний онлайн-сервіс, покликаний задля комфорту громадян. Ми приймаємо заяви в онлайн-режимі, а документи відправляємо кур’єром у зворотному напрямку.  

На нашому сайті ви знайдете все,  що потрібно для того, щоб у найкоротший термін отримати документи. Наші спеціалісти пропонують зробити всього один телефонний дзвінок, домовитися про відвідування інженера у зручний час, а за кілька днів на руки ви отримаєте готовий пакет необхідних документів.

Крім того, зазначаємо, що наша компанія  працює з документами будь-якої складності.

Також ми пропонуємо наступні послуги бюро технічної інвентаризації - "БТІ Онлайн":

технічний паспорт на гараж

технічний паспорт на квартиру

технічний паспорт на будинок

экспертная оцінка майна

экспертная оцінка квартири

экспертная оцінка землі

экспертная оцінка будинку

приватизація землі

узаконення самобуду

введення в эксплуатацію

Ми готові вирішити ваші проблеми, пов’язані з

судовим признанням права власності

зняття арешту з майна

судовим захистом нерухомості

іпотекою та кредитною нерухомістю

Ми працюємо, як по Київу, так і Броварах, Борисполі, Вишгороді, а також в інших населенних пунктах Київської області. 15-річний досвід роботи в цій сфері дозволяє робити свою справу швидко, якісно і з гарантією.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else