вторник, 30 апреля
img

НОВОСТЬ

Як виживає горлівське Зайцеве, де нема газу та світла (ВІДЕО)

Як виживає горлівське Зайцеве, де нема газу та світла (ВІДЕО)

Лінія розмежування на Донеччині ділить Зайцеве навпіл – проходить просто через цей населений пункт, половину якого й окупували бойовики. Місто під їхніми регулярними обстрілами, його мешканці  вже три роки без газу й останні шість місяців без електрики

Люди сходяться по гуманітарну допомогу. Тут же діляться новинами: ніч у Зайцевому була неспокійною, та і від самого ранку чутно вибухи.

Зайцеве розділене на дві частини. Одну контролюють українські військові, інша – під окупацією бойовиків. Лінія фронту пролягає просто посеред села. Десятки будинків пошкоджені, деякі відновити вже неможливо.

Вогонь бойовики відкривають у будь-яку пору доби, розповідають армійці. Розпочинаються атаки зі стрілецької зброї, потому прилітають снаряди більшого калібру.

Бойовики облаштували свої позиції поміж людських домівок, стверджують вояки. Обстріли можуть тривати як кілька хвилин, так і годинами.

Ворожі розвідники не ризикують підходити до українських позицій, бо знають, що отримають гідну відповідь. Навіть у туман, коли проглядність території суттєво падає. Та й загалом погода на фронті зараз не найкраща, трішки сніжить і морози.

Через постійні обстріли Зайцеве вже третій рік без газу. І майже шість місяців без світла. Бойовики стають на заваді ремонту пошкоджених ліній електропередач.

 

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else