воскресенье, 28 апреля
img

НОВОСТЬ

Пейнбол - подовжи літо з активним відпочинком

Пейнбол - подовжи літо з активним відпочинком

Лето ще не минула, тепла осінь все ще попереду, а разом з цим можна подовжити і активний відпочинок, до  якого звикаєш під час літніх теплих днів. Саме час зараз підзарядитися енергією на наступні осінні місяці, коли за вікном сиро і не дуже хочеться зайвий раз виходити на повітря. Тобто,  берем друзів, збираймо родичів, та рушаймо на активний відпочинок. Він стане не тільки активний, а й корисний та пізнавальний

 http://bnbpaintball.com/prices - тут ви знайдете розцінки на класний відпочинок, який не дасть вам нудитись  - пейнбол – якщо ще жодного разу не грали, рушайте, насолоджуйтесь, тренуйтесь, розважайтесь з великою компанією гравців, що націлені на перемогу.

Що ж таке пейнбол?  Це активна командна гра із застосуванням спеціальної  пневматичної “зброї” - маркера, що  заряджена кульками з фарбою. Цей спорт безпечний. Він дозволяє весело проводити час та не має значення, скільки вам років і у якій ви фізичній формі.

Для дорослих наш майданчик пропонує  пограти в пейнбол на спортивній та тактичних площадках, діткам пропонуємо   спробувати свої сили в дитячому пейнтболі,  для якого у нас є спеціальне обладнання ТМ Splat Master. Крім цього пропонуємо і менш активний відпочинок, для тих, хто не воліє бігати та приймати участь у змаганнях. Інколи хочеться просто спостерігати за товаришами. Тоді до ваших послуг  зручні та м’які гамачки, де ви спокійно полежите, поміркуємо, погрієтесь на теплому осінену сонечку.  І тут же зможете приготувати смачний шашлик чи барбекю на мангалі.

Такі приємні моменти залишаються у пам’яті на довгі роки та пригадуються завжди з посмішкою, бо родинне коло та друзі найчастіше стають найкращою  підзарядкою  енергії.   Такий відпочинок об’єднує – в цьому наша компанія точно впевнена.

Клуб активного відпочинку у Львові «BNB»  запрошує всіх бажаючих спробувати себе та свої сили в цій захоплюючій грі. В нас широкий асортимент обладнання, тобто вам не потрібне вже ні про що турбуватися. Просто приходьте і просто грайте! Гарантуємо незабутнє задоволення 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else