воскресенье, 19 мая
img

НОВОСТЬ

Сережки з білого золота: як вибрати елегантні та стильні варіанти

Сережки з білого золота: як вибрати елегантні та стильні варіанти

Золоті ювелірні вироби з моменту своєї появи та протягом наступних тисячоліть залишаються символом достатку та успішності свого носія. Сучасні прикраси також допомагають ефектно розставляти акценти в естетичних образах. Так, залежно від конструкції, дизайнерські сережки з білого золота стають або завершальним штрихом, що наголошує на витонечному смаку власниці, або яскравим акцентом, що натякає на особливе соціальне положення. При цьому ювелірний виріб зі світлого металу виглядає ненав’язливо та елегантно розкриває персональний стиль.

 

Переваги сережок з білого золота

 

Біле золото зі сталевим відливом отримало широку популярність завдяки тому, що стало практичною альтернативою класичному жовтому металу. Завдяки стриманому холодному сяйву такі прикраси комбінуються з більшою кількістю образів та привертають менше уваги, хоча все ще залишаються символом високого статусу та витонченого смаку. Більш того, біле золото візуально схоже з платиною, тому допомагає створити дорогий зовнішній вигляд. Благородний метал дарує яскраве сяйво, а поєднання з коштовним камінням ще й створює красиві веселкові переливи, надаючи образам розкоші та статусності.

Усі золоті прикраси виготовляються зі сплавів золота з лігатурою, оскільки чистий благородний метал дуже м’який, тендітний та легко пошкоджується при механічному впливі. Для отримання білого кольору у склад додаються домішки срібла, паладію, платини чи інших світлих металів. Оптимальною вважається 585-а проба з 42% домішок, які забезпечують стабільність, міцність та природній привабливий блиск золота. Хоча прикраси виготовляються і з золота 750-ї проби, що відноситься до преміального сегменту, але характеризується більшою крихкістю.

Сережки з білого золота

 

Основи вибору сережок з білого золота

 

Обираючи дизайн прикраси, враховуйте частоту носіння, оскільки моделі для тривалого носіння відрізняються від тих, що призначені для особливих випадків, як конструкцією, так і вагою. Традиційно для образів на кожен день актуальними є лаконічні сережки середнього розміру з надійною застібкою. Наприклад, символічні пусети чи моделі з одним каменем, геометричні прикраси з англійською застібкою, тонкі протяжки, маленькі кільця. Для вечірніх образів створюються складні дизайни з розсипами каміння, різноманіттям деталей та часто довгою конструкцією. Звісно, вага такої прикраси може бути доволі великою, через що її одягають лише на кілька годин.

Популярні варіанти дизайну:

  • класичні сережки з англійською застібкою та оздобленням коштовним камінням;
  • лаконічні пусети геометричної форми: коло, квадрат, краплина;
  • рослинні мотиви: сережки у вигляді квітів, листя, конюшини;
  • мінімалістичні прикраси, такі як кільця без оздоблення різних форм та діаметру, цвяшки з єдиною вставкою в центрі;
  • символізм: моделі у вигляді зірок, сердець, тризубу, хрестиків, корон;
  • витончені ланцюжки-протяжки різної довжини;
  • сережки абстрактної форми, наприклад, переплетення, золоті хвилі та завитки;
  • підвіски у вигляді ланцюжків з масивними фантазійними ланками.

Біле золото може поєднуватися з прозорими діамантами, що вважається по-справжньому королівським союзом. Але і комбінації з кольоровим камінням виглядають неперевершено та контрастно. Наприклад, це можуть бути розкішні сині сапфіри, червоні гранати та рубіни, блакитні топази, зелені смарагди, чорні діаманти та інші варіанти вставок. Витончено виглядає поєднання білого золота з перлами та перламутром, а також білою та чорною емаллю.

 

Догляд за сережками з білого золота

 

Чарівне сяйво золота зберігається протягом багатьох років за умови правильного догляду за прикрасами. Ваші сережки з благородного металу потребуватимуть періодичного очищення, зокрема професійного в ювелірному салоні (особливо за наявності вставок коштовного каміння). У домашніх умовах провести чистку можна за допомогою мильного розчину та м’якої тканини чи зубної щітки. Не використовуйте абразивні засоби та протирайте поверхню дбайливо, без зайвого тиску.

Прикраси рекомендується знімати перед фізичною активністю, контактом з водою та хімічними речовинами, зокрема косметичними та гігієнічними процедурами. Зберігають сережки з білого золота у мішечку з тканини чи футлярі окремо від інших коштовностей у сухому та темному місці. Важливо, щоб прикраси були подалі від впливу прямого сонячного світла та тепла. Цей доволі простий щоденний догляд допоможе зберігати бездоганний золотий блиск протягом усього носіння сережок.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else