суббота, 20 апреля
img

НОВОСТЬ

Автоматизація магазину

Автоматизація магазину

Автоматизація магазинного бізнесу – краще рішення для зростання торгівлі та поліпшення позицій серед конкурентів. Швидкість і якість обслуговування – зростає. Кількість клієнтів, як наслідок – теж. А ці дії приносять нові прибутки і закріплюють бізнес на ринку, що нині має багато конкурентів.

Автоматизований продаж товарів – зручний спосіб контролю грошових та товарних ресурсів компанії. А також можливість швидко отримати доступ до всієї звітності, ретельного дослідження руху товарів і коштів, визначення перспективних напрямків реалізації товарних позицій. Якісна автоматизація магазину скорочує час співробітників на пошук товарів та встановлення їх вартості по каталогам. Це дозволяє перерозподілити час та енергію працівників на спілкування із клієнтами, збільшення обсягів продажів, сформувати комфортну атмосферу для придбання товару у певному магазині.

Як працює автоматизація продажів

Для встановлення автоматизованої системи продажів необхідно лише виконати три прості дії – замовити комплект обладнання, знайти йому місце для розміщення на касовому місці та під'єднати до електричної мережі і каналів зв'язку. Все інше вже налаштовано та працюватиме без будь-яких проблем. В комплект входить зазвичай мінімальна, базова комплектація. Але для потужного магазину із великою кількістю покупців, необхідно встановлення стандартної та розширеної версії обладнання для автоматизації:

  • POS-термінал із міцною та витривалою до щоденного використання, поверхнею;
  • сканер для зчитування штрих-кодів, що позначають назву та вартість товару, який купують;
  • принтер для друку чеків;
  • програмне забезпечення із можливістю працювати на стаціонарному комп'ютері чи планшеті або для передавання даних у хмарні сервіси.

Плюси використання автоматизованого робочого місця

Перший і найважливіший плюс у роботі такої системи - повний і віддалений доступ до всіх даних з продажів. Власник чи менеджер магазину може контролювати роботу магазину з будь-якої точки світу. Якщо встановлено відповідний рівень доступу, можна зчитувати всі оперативні та статистичні данні по продажам, включно до кожної конкретної транзакції.

Для максимально швидкої адаптації до програмного забезпечення, пропонується ПО, підготовлене для використання у певному виді бізнесу. Крім того, є можливість встановлювати як поширену андроїд-версію програмного забезпечення, так і Windows-ПО для стаціонарних комп'ютерів.

Система сконструйована так, що вона споживає мало енергії, не потребує великої інфраструктури для обслуговування. Тому може працювати як у віддалених від офісів та стаціонарних приміщеннях місцях, так і в місцях, де є всі необхідні комунікації.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else