среда, 24 апреля
img

НОВОСТЬ

Ліки від застуди: обираємо медичні препарати та одужуємо

Ліки від застуди:  обираємо медичні препарати та одужуємо

Ліки від застуди:  обираємо медичні препарати та одужуємо

Коли занурюєшся в історично минуле людства, то по-справжньому даєшся диву, як населення виживало без доступу до медичних препаратів та за відсутності докторів. За словами ізраїльського письменника Юваль Ной Харарі, саме завдяки розвитку медицини, людство подовжило собі вік та може насолоджуватися життям до ста років. Вже згодом аналітики прогнозують, що людина зможе повноцінно жити навіть до 150 років і при цьому почуватися досить добре.

Наприклад, навіть кілька десятків років тому, в суспільстві літніми людьми вважалися вже ті, хто досяг сорокаріччя. Тому, сучасні хомо сапієнс тільки можуть дякувати долі, що живуть в такий час, де є змога приймати ліки та завдяки ним швидко одужувати.  Медицина зробила величезні кроки на зустріч людству.       

Інтернет-магазини також полегшують життя сучасній людині. Якщо хтось захворів, то не обов’язково бігти в аптеку. Наразі ліки від застуди можна замовити та купили в онлайн режимі. Дзвінки на гарячу лінію для замовлення безкоштовні, тому такий спосіб є дуже зручним. Також про домашню аптечку треба подбати заздалегідь, тому що в такому разі всі необхідні медичні препарати будуть під рукою. Тож, доставка ліків – відмінний спосіб не витрачати зайвий час на походи до стаціонарних закладів. Це на часі доволі актуально в умовах карантину щодо розповсюдження коронавірусної інфекції.   

В каталозі аптеки кожен знайде необхідні засоби для лікування застуди, починаючи від жарознижуючих чаїв та закінчуючи відомими ліками «Мілістан», сиропом «Дефлю» та іншими препаратами.

ЯКІ ЛІКИ МОЖНА КУПИТИ ОНЛАЙН:

-порошок для орального розчину «Айдрінк»;

-грипаут – від застуди та грипу;

-хелпекс антиколд – від нежеті та при лікуввані застуди;

-ринза;

-грипостад;

-аміцитрон;

-фервекс і т.д.

За вказаним посиланням знаходяться препарати від застуди та грипу. Але бажано перед застосуванням порадитися з лікарем https://apteka-ds.com.ua/catalog/preparaty-vid-hrvi-ta-zastudy. Зараз людина може прийняти з першими ознаками застуди необхідні ліки і вже за кілька днів, і навіть годин почуватися майже здоровою.

Мережа аптек «D.S.» декларує цінності щодо відповідальності до якості медичних препаратів та послуг, які пропонуються клієнтам. Одним із девізів компанії є заклик: «Не будьмо байдужими!». Коли клієнти задоволені та здорові – місія мережі аптек здійснюється.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else