четверг, 25 апреля
img

НОВОСТЬ

Де купити якісні цибулини лілій в Україні з доставкою?

Де купити якісні цибулини лілій в Україні з доставкою?

Кожна господиня прагне створити вдома атмосферу затишку та тепла. Квіти стануть чудовими помічниками у цьому. Одними із мальовничих квітів, які неодмінно підійдуть для дому, є лілії. Сьогодні на ринку можна знайти широкий асортимент лілій, які відрізняються за формою, розміром, забарвленням та іншими характеристиками. Вибрати та купити цибулини лілій в Україні з доставкою можна в інтернет-магазині «НоваФлора». За потреби менеджери проконсультують вас з усіх питань.

Різновиди лілій

Згідно з сучасною міжнародною класифікацією, всі сорти лілій поділяються на дев'ять груп:

1. Азіатські (азійські) гібриди. Їхня особливість – це відсутність запаху. У висоту досягають до 1,5 м, а діаметр квітки – до 12 см. Різноманітні за формою, розміром та кольором. Починають цвісти рано – в кінці червня – на початку липня. Полюбляють нейтральні або слабокислі ґрунти. Рослини холодостійкі, добре ростуть під впливом сонячного світла та в місцях із затінком.

2. Мартагон або кучеряві гібриди. Особливість – морозостійкість і легкий приємний аромат. Вони чудово ростуть на будь-якому ґрунті, при сонячному світлі і в місцях з півтінню або в затінку. Квітка має чалмоподібну форму та славиться різноманіттям яскравих кольорів. Висота досягає до 1,8 м. Цвітуть ці лілії з середини червня.

3. Білосніжні або кандідум гібриди. Основна риса – насичений аромат. Ростуть лише на нейтральних ґрунтах. Холодостійкість середня, стебла виростають до 1,5 м. Квітки мають воронкоподібну форму діаметром до 10 см.

4. Американські гібриди. Їхня особливість – це витонченість і вибагливість, тому не мають попиту серед садівників. Ростуть на слабокислих ґрунтах за умови правильного поливання й лише на сонячних ділянках. Морозостійкість мінімальна. Висота доходить до 1,2 м. Квітка яскраво забарвлена, має великі цятки.

5. Довгоквіткові гібриди. Найвибагливіші серед лілій. Найчастіше використовуються флористами для створення квіткових композицій. Не ростуть на відкритих ґрунтах, неморозостійкі. Квітка має діаметр до 20 см та форму дзвоника, висота сягає 1,5 м.

6. Орлеанські або трубчасті гібриди. Особливість – сильний аромат і великі розміри. Стебла мають висоту до 1,9 м, квіти – довжину до 18 см. Форма – воронкоподібна. Рослини люблять слаболужні ґрунти, в холодні пори року потребують укриття.

7. Східні або орієнтальні гібриди. Характерна риса – гофрована квітка з приємним ароматом діаметром до 30 см. Цвіте у липні-серпні. Росте на слабокислих ґрунтах, має слабку морозостійкість. Висота рослини – до 1,2 м.

8. Нові гібриди (ЛА- і ОТ-гібриди). Це лілії, отримані шляхом схрещування вищезгаданих видів. Відрізняються високою холодостійкістю та універсальністю.

Дикорослі лілії

 

Лілії стануть справжньою окрасою вашого саду. Квіти, які цвітуть з червня до вересня, даруватимуть приємну радість. Придбати цибулини лілій ви можете в інтернет-магазині «НоваФлора» в кілька кліків. Зараз на них діє знижка до 50%.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else