суббота, 20 апреля
img

НОВОСТЬ

Равлики: як налагодити домашній бізнес

Равлики: як налагодити домашній бізнес

Віднедавна одним із напрямків малого бізнесу, який завойовує все більшу популярність, є розведення равликів в домашніх умовах. Але мало хто знає наскільки вигідним може стати цей бізнес, який до того ж принесе масу задоволень. У чому ж причина?

Попит на равликів викликано декількома факторами:

- їх можна використовувати в якості дієтичного продукту харчування, який багатий масою корисних вітамінів (РР, А, В), відновлює кальцієвий обмін. М'ясо равликів містить чистий білок і амінокислоти, а ось жир і холестерин в ньому відсутні;

- равлики є відмінним косметичним засобом: равликовий слиз, завдяки вмісту в ньому колагену, хітозану, еластину, підвищує пружність шкіри, вирівнює колір обличчя, розгладжує зморшки;

- в якості лікарського засобу, равликовий слиз можна використовувати при опіках, для лікування бородавок, для швидкого загоєння пошкоджених тканин.

Вирощування равликів https://ukraine.snails-house.com/jivi-ravluku/ може виконуватися в приміщенні, в теплиці або на огороджених ділянках землі, з дотриманням всіх умов, щодо харчування, температури повітря, вологості, консистенції землі та вентиляції. Починати вирощування можна зі стадії яєць, зі стадії молодняку або зі стадії маточних осіб.

В Україні закупити молюсків можна на фермі "Snails House" https://ukraine.snails-house.com/, яка займається розведенням та доставкою екологічно чистих і якісних їстівних равликів наступних видів:

- Helix Pomatia (виноградні равлики), чиє м'ясо вважається найбільш цінним і корисним. Але їх можна збирати тільки через 2-3 роки після кладки яєць;

- Helixs Aspersa Muller (маленький сірий равлик), який використовують для приготування цілком. Є найбільш вигідними для розведення, саме тому й мають найбільший попит;

– Helix Aspersa Maxima (великий сірий равлик), чи садовий равлик, отриманий селекційним шляхом. Період дозрівання становить всього 5-7 місяців.

Крім цього "Snails House" здійснює виробництво і реалізацію різноманітної продукції з равликів:

- заморожені готові равлики (філе равликів, заморожені ескарго, равлики заморожені в раковинах);

- консервовані равлики (копчені, мариновані, в соусі);

- готові страви з равликів (ескарго, паштет з равликів, печінка молюсків);

- слиз (екстракт) равликів.

Представлена продукція виробляється з дотриманням санітарних норм та під ретельним контролем над усіма етапами виробництва й пакування. І завдяки цьому вся продукція характеризується високою якістю та екологічністю.

 

atnt Размещение материалов gorlovka.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта города Горловки оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

img

ОПРОС МНЕНИЯ

Закончится ли в 2024 году война?
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn
Новости Славянска
else